Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - LG F70, Sony Xperia M2 czy inny?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-27, 09:33   #2
Chocolate77
Rozeznanie

Dot.: LG F70, Sony Xperia M2 czy inny?

Ja bym wybrała chyba jednak LG albo Sony... LG (co prawda nie ten a L70) ma od kilku miesięcy moja córa, i widzę że jej się świetnie sprawuje. Bateria trzyma o wiele dłużej niż w jej starym telefonie (Galaxy Mini 2), ekran się nie rysuje bo ma Gorilla Glass (Mini 2 nie miał i był calutki w rysach), a córka go nie oszczędza - wrzuca do plecaka z innymi rzeczami, często jej spada itp. No i najnowsza wersja Androida... to też ważne.
Lumia też jest fajna i szybko śmiga, nie zacina się, i pewnie dłuuugo nie będziesz mieć z nią problemów ale ona z kolei nie ma kamerki z przodu co jest dość dziwne bo np. nie można prowadzić rozmów przez Skype... szkoda, gdyby nie ten brak kamerki z przodu to byłby fajny telefonik.
Z kolei Sony Xperia M2 ma moja koleżanka i jest b. zadowolona, nic się nie zacina, głos super, zdjęcia w miarę dobrej jakości ale tylko robione w ciągu dnia Natomiast jeszcze fajniejszy jest Xperia T3 - co prawda jest nieco droższy od M2, ale większy, cieńszy (7mm) , no i robi piękne fotki Plus, silna bateria - trzyma 2-3 dni co jest ewenementem jak na smartfona.
Chocolate77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując