|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell
martwie się .. synek wczoraj w nocy 2x dzisiaj w nocy 1x .. znowu miał te kilku-sekundowe drgawki... czy ja mam zielone wody w takim razie?
jak opisałam to gin kiedyś powiedziała, ze nie wie co to... wiem, że tu ustalałyśmy że dzidzia sobie zrobiła siku/kupke... no ale wtedy zielone wody są...a zielone wody nie można lekceważyć. .
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
ciekawe ile jeszcze dziewczyn zdąży urodzić w tej części... bo niedługo kończymy 
|
nie strasz nawet..bo moj tez tak ma..tak jakby go zimno przelecialo,tak sie otrzasa..
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
coraz bardziej mnie ten krzyz boli tak jak przy @  to jest taki ciagly bol....duszno mi jakos
|
a czy takie samae bole towarzyszyly Ci przy Werce,bo masz porownanie?moze nie ryzykuj i nie idz po te wkladki..tz po pracy niech Ci zakupi..
moj mi i tampacze kupowal kiedys jak mialam awarie..mowil,ze sie krepowal ale co tam..ja gumki kupowalam..
Fufe gole cala,nie mam zdolnosci do artystycznych wzorkow..co 2 dni i mucha nie siada..smaruje balsamem i krostki sie nie robia..czasem zajade depilatorem ale trochu sie nasycze przy tym