2007-07-27, 21:50
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Witajcie 
Ja też jestem już po wizycie i muszę przyznać, że przyłączam się do fanclubu P. Krzysztofa Duży plus za luz, podejście do klient i atmosferę, którą potrafi wytworzyć razem z P. Małgosią. Siedząc na fotelu byłam totalnie wyluzowana i zrelaksowana (jak to miła odmiana po ostatnich moich wizytach u zmanierowanego tzw. "mistrza" Kornela). Zero stresu, poczucia, że jest się ocenianym i zaraz po wyjściu obgadanym na maksa.
A treaz przechodze do sedna, czyli koloru i cięcia.
Pomimo iż zapuszczam włosy i nie chciałam mocno ich skracać, zmiana fryzurki jest zdecydowanie zauważalna, zmienił się kształt grzywki i ogolny wygląd fryzury jest rewelacyjny. Kolor również został dobrany bardzo trafnie i jestem baaaardzo zadowolona z efektu końcowego. Są też pomysły na kolejną zmianę koloru, trochę szokujące, ale bardzo kuszące - lubię wyzwania 
Podsumowując, mój krotki wywód polecam wszystkim wizytę w tym salonie z czystym sumieniem. Specjanie czekałam z moja relacją do dzisiaj chcąc sprawdzić czy to bedzie trwało i muszę przyznać, że trwa jak spogladam w lustro uśmiecham się, a dobre samopoczucie mnie nie opuszcza.
Już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty )
Polecam gorąco
i pozdrawiam :-D
niun@
|
|
|