2014-10-27, 12:11
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
Napisane przez cocos1
 witam
no i się dzisiaj pomierzyłam...d...pa jest jak pisałam prawie bez zmian  spadóo 2 cm na brzuchu i 1cm w udzia poza tym bez zmian   chyba czas przyglnąc się diecie  wyeliminowac przede wszystkim musze mięso wieprzowe a zastąpic kurczakiem albo rybą-trudno mi będzie sie przestawic 
|
Cocos, no bez przesady 2cm z brzucha to już cos 
No ja moge Ci powiedziec co jem,mi mi cos tam poleciało z cm, chociaż z wagi jeszcze niewiele 
Ja bym Ci radziła nie jeść wieprzowiny w ogóle ani ziemniaków, placków i td.,A co ważniejsze, wyeliminuj jedzenie zawierające białą mąkę. Ja tak zrobiłam:jem to co "brązowe", łącznie z cukrem,bo słodzę kawę niestety Przerzuciłam się na kasze, brązowy ryż i makaron (ale nawet ten jem tylko sporadycznie). Do sałatek dodaję sporo róznych pestek, orzeszków i td. Na sniadanie jem serek wiejski 1% z chrupkami typu Wasa i np. papryką albo orzechami włoskimi. Aaa i jeszcze jedno: dodaję dużo przypraw do jedzenia,ale nie sól. Dodaję biały pieprz, kurkumę, paprykę, mielony imbir, czasem chili i td. Czytałam,że przyprawy bardzo fajnie pobudzają metabolizm. Oczywiście wszystko z umiarem No i sporo wody w ciągu dnia. Jem głownie warzywa,drób, ryby, jajka.
A jak Ci idzie z Banishem?Ja robię jeszcze ten tydzień Banish na przemian z NMTZ, tak jak tu dziewczyny radziły, a potem chcę się przerzucić na coś innego mam nadzieję, że w końcu i z tej wagi zejdzie
|
|
|