Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-27, 11:12   #4477
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Ja już po diabetologu ze względu na wywiad i bardzo skaczący cukier dostałam po 2j insuliny do posiłków i już nie czeka mnie robienie glukozy więc spoko
Mam pilnować w miarę diety brać insulinę, mierzyć cukier i za miesiąc wizyta.

Miałam zajrzeć do lumpka za jakimiś szpargałami dla bąbli, ale mi się nie chciało. Za to umówiłam się do fryzjera na piątek.

W czwartek dietetyka odpuszczam stówka zostanie w kieszeni. Zaraz zadzwonię odwołac wizytkę.

Co do fotelików to my z małych używaliśmy cabro fixów, a potem romera king - genialne są.
Idę odgrzać sobie troszkę kopytek. Ciekawe czy tzt wczoraj mocno zabalował z bratem
Widzę u Ciebie bardziej optymistyczne podejście, super!

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Mala 1,5 tygodnia czekalismy. Ja kiedys mialam odwrotna sytuacje splacilam kredyt duzo przed terminem i o kwote laczna dzwonilam na infolinie po 2 latach okazalo sie ze zle mi ja podano o 2zl i musialam doplacic prawie 400zl myslalam ze wyjde z siebie.

Sonia meble zamowilam jasne a blat ciemny braz zeby nie bylo wszystko jasne i zobacze jak to bedzie na gotowo wygladalo. Ogolnie to mam u siebie zielony, u chlopakow niebieski, w salonie zolty, na korytarzu i ganku pomarancz. Zastanawiam sie czy nie zrobic takiego jak by bezu ala kawa z mlekiem tylko zeby za ciemny z kolei nie wyszedl bo ja lubie jasno miec
Ale miałaś nieciekawą sytuację z kredytem, zapłacić 20 razy więcej, też bym się wkurzyła. Ja mam prawie cały dom w beżach, z duluxu kolor j.beż, fajny kolor to rzymski poranek - trochę ciemniejszy beż moze lekko fioletowy właśnie, ale lekko