2014-10-27, 12:57
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez Ela87
Ja kupuje prxodem do kierunku.
Strasznie ciezko mi sie teraz mala wklada tylem, a w zime nasze dzieci moga zaczac chodzic to co ona mi bedzie butami po siedzeniu kopala 
|
nie, no coś ty, nie kopałaby, po prosto otwierasz drzwi, wyciągasz czerwony dywanik, buty na zmianę i fru do auta..... 
Cytat:
Napisane przez TynkaG
Hello!!!
Smaritta- na jak fotelik się zdecydowałaś. My tak jak Kate też chyba recaro, ale to pewnie za min. 8 miesięcy, bo waga 6 kg i trochę, a głowa jeszcze się bardzo mieści- ale to napisałam pokracznie 
|
nie wiem właśnie, bo młoda mi z nosidełka wyrosła, a ona jeszcze nie siedzi i mam opcję pożyczenia od koleżanki takiego do 13 kg bo mój był do 9. A później kupiłabym fotelik 9-18 przodem, ale szczerze to wolałabym kupic taki tyłem do kierunku jazdy. MC milofix jest od 0-25 tyłem ale ma daremne mocowania pasami, a na pewno będzie go trzeba czasem przekładać do auta mojego taty, jakby trzeba było dolekarza wyskoczyć czy gdzieś bo Tż jeździ naszym do pracy, więc kusi mnie Romer Max-fixII tylko on jest do 18kg i jest droższy, ale za to ma isofix. Sama nie wiem co chce 
Cytat:
Napisane przez TynkaG
Dziewczyny, ma któraś ten zestaw do odcisków z glinkami ala taka masa. Kurczę, bo nie umiem tego wyrobić, kruszy się masakrycznie. Wczoraj odbijaliśmy rękę i stopę pomalowaną farbą- stopa jeszcze jakos wygląda, ale ręka... 
|
niee
Cytat:
Napisane przez good idea
My juz kupilismy  (0-25kg) montowany tylem i przodem ale mamy w planach jezdzic tylem do oporu.
|
ooo a jaki konkretnie? i jak się spisuje?
|
|
|