Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-27, 12:57   #2259
Smarrita
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość

Ja kupuje prxodem do kierunku.
Strasznie ciezko mi sie teraz mala wklada tylem, a w zime nasze dzieci moga zaczac chodzic to co ona mi bedzie butami po siedzeniu kopala
nie, no coś ty, nie kopałaby, po prosto otwierasz drzwi, wyciągasz czerwony dywanik, buty na zmianę i fru do auta.....

Cytat:
Napisane przez TynkaG Pokaż wiadomość
Hello!!!

Smaritta- na jak fotelik się zdecydowałaś. My tak jak Kate też chyba recaro, ale to pewnie za min. 8 miesięcy, bo waga 6 kg i trochę, a głowa jeszcze się bardzo mieści- ale to napisałam pokracznie
nie wiem właśnie, bo młoda mi z nosidełka wyrosła, a ona jeszcze nie siedzi i mam opcję pożyczenia od koleżanki takiego do 13 kg bo mój był do 9. A później kupiłabym fotelik 9-18 przodem, ale szczerze to wolałabym kupic taki tyłem do kierunku jazdy. MC milofix jest od 0-25 tyłem ale ma daremne mocowania pasami, a na pewno będzie go trzeba czasem przekładać do auta mojego taty, jakby trzeba było dolekarza wyskoczyć czy gdzieś bo Tż jeździ naszym do pracy, więc kusi mnie Romer Max-fixII tylko on jest do 18kg i jest droższy, ale za to ma isofix. Sama nie wiem co chce

Cytat:
Napisane przez TynkaG Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma któraś ten zestaw do odcisków z glinkami ala taka masa. Kurczę, bo nie umiem tego wyrobić, kruszy się masakrycznie. Wczoraj odbijaliśmy rękę i stopę pomalowaną farbą- stopa jeszcze jakos wygląda, ale ręka...
niee

Cytat:
Napisane przez good idea Pokaż wiadomość
My juz kupilismy (0-25kg) montowany tylem i przodem ale mamy w planach jezdzic tylem do oporu.

ooo a jaki konkretnie? i jak się spisuje?
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora