Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-27, 13:03   #830
Lila_17
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
mało kto z dzieci piję wodę
ale nauczyć zawsze można choć nie zawsze się udaję
zobaczymy jak nam pójdzie
a to normalne jak wnusia /wnuk przyjedzie do babuni że babunia z dobrego serca poczęstuję słodkością

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

a z czego to jest liczone to wychowawcze wtedy?
Ona liczyła jej z dochodu męża, bo jej dochód wynosiłby 0zł po urlopie macierzyńskim, i wiem, że im wychodzi mniej niż 504zł na osobę (jest ich 3).

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Tak ale dawanie dziecku głównie słodyczy to przesada.... A chłopiec jest 5latkiem i tłusty że hej;/
Nie moje dziecię i nie moja sprawa ale uważam że dawanie dziecku słodkich napojów zamiast np wody od samego początku to błąd.. A słodycze zawsze były i będą.
Ja teraz też bym miała obawy zostawić dziecko teściowej, dlatego że ich córka odkąd syn skończył 6miesięcy to do picia kubuś play itp batoniki, lizaki (minimum 1 dziennie), serki takie normalnie dla dorosłych, teraz teście uważają, że to normalne a i dodam zupy solone przyprawiane normalnie. A do tego 1 roku to naprawdę powinno się trzymać diety, bo po co obciążać takie malutkie narządy solą i bezwartościowym cukrem.
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora