Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-27, 13:04   #4799
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

hej wam

wpadam na chwile w przerwie w pracy :P

wczorajsza impreza roczkowa się udała wrzucę zdjęcia jak je ogarne Lena dostała dużo prezentów m.in. stoliczek który tu wrzucała bajka i chwaliła , dwa ręczniki, szlafrok, pościel która niestety jest za duża na kołderke no ale bedzie na później kilka ciuszków, żyrafkę grającą, rowerek, jeździk, wózek drewniany, tapczanik taki mały żeby mogła usiąść, jeszcze jedną zabawkę ale nie wiem nawet co to konkretnie :P i dostała też kase także ful wszystkiego jedzenia nam zostało mnóstwo placka też wiec mamy co jeść :P ok nadrobie was później jak mi się uda

BAJKA pytanie do Ciebie... co dawałaś amelce jak miała rozwolnienie? tzn co z leków i co dawałas jej jeść ?? bo my od piątku mamy ten problem w piątek miała z 5 kupek luxnych troche smecty wypiła i było lepiej w sobote zrobiła jedną ale nie aż taka wodnistą no i wczoraj zdrobiła dwie z czego jedna luźna ale nie aż tak bardzo a druga już sie wylała z pampersa a do lekarza mamy dopiero jutro na 12.20 dzisiaj narazie była jedna ale nie wodnista...wczoraj też dałam troche smecty to coś tam wypiła ale nie wszystko...juz nie wiem od czego to.. przy tym żadnych innych obiawów nie ma ani gorączki ani nic