Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-27, 18:15   #4311
Frau Gizela
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

Cytat:
Napisane przez siobhan1 Pokaż wiadomość
Jestem pewna, że przesunięcie jest o 2 tyg. Sama objawów żadnych nie miałam ale mój starszy syn miał 3 dniówke jak nawet nie przypuszczałam, że jestem w ciąży. Badanie przeciwciał w 10tc IGG 154 a IGM 2,34 gdzie powyżej 1 jest dodatni. Nie wiem co to było.

To mogę podejść do ciebie na ploty, bo ja na patologii 😌

U nas dalej nie wiadomo dlaczego młoda nie rośnie. Przez ostatnie 2 tyg nie urosła nic. Jestem w 35t i 3d a mała jest na pograniczu 31 i 32 max. Ma ok 1800g. Dostaję sterydy i leki rozżedzające krew by usprawnić przepływy. Robią mi ktg i usg. Lekarz określił mnie niestandardowym ciekawym przypadkiem.
Opcje: albo mnie puszczą do domu i zalecą monitoring jak przepływy będą ok, albo wywołujemy i młoda do inkubatora.
Jeżeli to różyczka to boję się zespołu różyczki wrodzonej, choć wad żadnych nie stwierdzono i tego się trzymam. Ponoć jest tylko 5% szans na wtórną różyczkę a wady u dzieci są marginalne - tak w teorii.
Życie zweryfikuje. Mąż musi dokupić ciuszki dla młodej w rozm. 44

Gratulacje dla mam z dzieciaczkami! Jak słyszę te płaczące za ścianą to też chciałabym już, ale zdrową!

To po odchodzie zapraszam do 12 ;-)

Pakiet spa zabawny ;-)

Marysia już po pasowaniu, dumnym przedszkolakiem jest i przyjechała poznać swoją sióstrę. Piękne to było aż się wyruszyłam

Klarcia wreszcie zaczęła pić, zrobiła też swoje pierwsze dzieło, piękną wielką smułkę ;-) a teraz znów śpi i jest błogo
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora