2014-10-27, 18:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów cz. VI
Cytat:
Napisane przez AECoctail
Tak to wyglądało zaraz po farbowaniu. Dzisiaj od tego czasu umyłam głowę ze 4 razy i trochę się wypłukał.
Tak bardzo chciałabym spróbować henny ale strasznie się boje :P
|
Gratulacje ładnych zakupów.
Włosy po prostu pięęęękne Moim zdaniem taki kolor idealnie im pasuje. Jak dla mnie zmiana koloru dała + 100 do ogólnego wyglądu i nawet wydają mi się zdrowsze (tak, wiem, że akurat "uzdrawianie" farbowaniem jest wieruntną bzdurą, a słowo "wydaje" jest tu kluczowe. Po prostu wyglądają tak świeżo i fale są żywsze.
Henny nie ma co się bać, tylko trzeba sobie dokladnie przemyśleć, bo późniejsza rezygnacja z niej bywa bardzo trudna. Po prostu uważam, że zielsko jest dla osób zdecydowanych i raczej nie lubiących co chwile zmieniać koloru. Sama jestem mu już wierna ponad 2,5 roku i bardzo sobie chwalę
Tak w ogóle, to zazdroszczę pięknych paznokci - zauważyłam je obok włosów
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
Pochwalę się nowym łupem, właśnie zgosiłam do KWC
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...l-hairtip.html
Nazwa mnie rozwaliła, ale sympatia do produktów Stapiz zwyciężyła. Pachnie delikatnie, migdałowo. Po pierwszym użyciu jestem zachwycona, możliwe, że okaże się moim hitem jak HA Essence czy Acid Balance. Z początku byłam załamana, że kupiłam bubel, włosy spuszyły się niesamowicie, a nie mam skłonnośći. Po jakimś czasie zmnieniły się w śliską taflę, sypką jak lubię 
|
wiosenko Ty na prawdę powinnaś sie przemianować na "wątkowego kusiciela nr 1"
Cytat:
Napisane przez konspiracja
No to trzymam kciuki choć nie za bardzo wierzę w powodzenie  Z reguły jest to mozliwe wlasnie tylko do pewnej dlugości wlosow i co wiele kreconowlosych zauważa - utrata skretu wraz z dlugością.
|
Potwierdzam. Niestety, ale potwierdzam. Im dłuższe tym prostsze. Mając włosy przed łopatki miałam czasami ruloniki od nasady. Mając włosy kilka cm za zapięcie stanika góra faluje i tylko na ostatnich centymetrach rulonik i to dzięki żelowi lub piance.
Edytowane przez Wolha wRedna
Czas edycji: 2014-10-27 o 18:44
|
|
|