Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-27, 18:46   #1333
uniperfect
Rozeznanie

Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX

Cytat:
Napisane przez Nemme Pokaż wiadomość
Powiem Ci szczerze, że w administracji już tak jest. Moja siostra jest księgową z wieloletnią praktyką i własną działalnością, szukała pracy w urzędach, bankach. Co z tego, że mogła mieć najlepsze kwalifikacje jak i tak wybierano córkę/syna/wnuczkę zaraz po studiach? Teraz już nawet się nie stara, tylko rozwija swoją firmę i jest zadowolona

A większość moich znajomych to jednak ma pracę właśnie z ogłoszeń z internetu lub prasy lokalnej, rzadko ktokolwiek ma znajomości w branży budowlanej lub produkcyjnej, więc trzeba jakoś się starać

Ja też właśnie wysłałam CV na super ogłoszenie, mam nadzieję, że się odezwą, bo to zakres moich zainteresowań... Ech, też nie liczę na nic bo znów będę zła na siebie, że na tyle liczyłam a tutaj d*pa blada...
Toś mnie pocieszyła z tą administracją, bankami.
Ja nie szukam pracy w branży budowlanej. Ja właśnie szukam w administracji, księgowości, banku, sklepach itp. Więc mam zdecydowanie trudniej niż ci co szukają pracy w innych branżach. np farmaceuci, budowlancy. Ludzi szukający pracy w tym branżach co i ja jest na pęczki niestety.
Ja to czasami nie wiem co zrobić ze swoim życiem. Co zrobić bym w końcu pracę miała, szczęśliwa była i facet się znalazł hehe.

Edytowane przez uniperfect
Czas edycji: 2014-10-27 o 18:51
uniperfect jest offline Zgłoś do moderatora