Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wciaz kocham bylego chlopaka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-27, 18:49   #1
kasia11123
Przyczajenie

wciaz kocham bylego chlopaka

3 miesiące temu rzucił mnie chłopak po 3letnim związku. Mimo, że planowaliśmy wspólną przyszlosc, mowil o slubie, dzieciach, pewnego dnia stwierdzil ze ma mnie dosc i do siebie nie pasujemy. Roznilismy sie od siebie i z tego powodu często byly klotnie. Ja np kocham podroze, on nie za bardzo. Namawialam go na wyjazdy itp a teraz moglabym nie jezdzic nigdzie zeby tylko go odzyskac. Nie rozpoczynalabym wielu klotni, gdybym wiedziala ze moze mnie tak po prostu zostawic i to w tak okropny sposob. Strasznie mnie zranil. Czasem nie traktowal mnie tak jak powinien ale ja wiele mu wybaczalam. Nie potrafilabym sama skonczyc tego zwiazku. Ja akceptowalam go takim jakim jest i za to go kochalam a on nie akceptowal niektorych moich cech i probowal mnie zmienic. Z reszta zawsze mialam wrazenie ze mi bardziej zalezy na spotkaniach..
Mimo ze powinnam go znienawidzic za to jak mnie potraktowal, zaproponowalam mu bycie znajomymi. Studiujemy na jednym roku, mamy wspolnych znajomych, nie chcialam zeby byl kwas. Z reszta ja nie potrafie tak po prostu nie gadac z osoba ktora wie o mnie tyle i zawsze bedzie mi bliska. Ale kazde spotkanie z nim wzbudza we mnie mnostwo emocji. Najgorszy okres po rozstaniu minal, ale nadal ciagle o nim mysle i jest mi smutno. Co robic?
kasia11123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując