Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dużo starszy mężczyzna ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 06:14   #7
Promyk1805
Przyczajenie

Dot.: dużo starszy mężczyzna ....

dzieki za te ..przemyslane odpowiedzi - te "od serca" kocha mnie niesamowicie to wiem na pewno - gdyby bylo inaczej facet w jwgo "pozycji" powiedzialby jak sie cos wiecznie nie podoba to zegnam... a on kiedy ja placze i mowie mu przykre rzeczy ktorych wcale nie chce tylko czasem dzieje sie to juz z bezsilnosci , placze razem ze mna... jest bardzo wrazliwy , mowi ze lubi sie ze mna kochac, ze jest to dla niego przyjemne ze nie widzi problemu. proponowalam wizyte u seksuologa- mowi ze nie widzi takiego problemu zeby z nim isc do lekarza... zanalazlam tez jakis czas temu w szafce w kuchni tabletki na potencje... wierze wiec a przynajmniej sie staram ze to rzeczywiscie natlok obowiazkow i zawqlona glowa są powodem... z drugiej jednak striny nie raz mowilam mu ze moze ze mna w lozku odreagowac wszytkie stresy,ze tez po to jestem dla niego - mowil ze wie... i na tym koniec... uwielbiam go .. kocham jego cialo jego dotyk , uwielbiam patrzec na jego twarz pelna rozkoszy kiedy juz siekochamy , kocham jego glos kiedy mu dobrze... Boże... co ja mam robić?...

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Cytat:
Napisane przez wolny lopes Pokaż wiadomość
u facetów w żadnym wieku nie zmienia się podejście do seksu bo lubią seks i mogliby go uprawiać do grobowej deski z viagrą czy bez.

nie potwierdzam.
facet.
nie potwierdzasz? napisz prosze coś wiecej... jak to jest od strony mezczyzny...?pomoż jakos mi zrozumiec
Promyk1805 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując