Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 09:20   #1973
Santilia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez xescalax Pokaż wiadomość
Ja prywatnie chodzę i 100 zł płace za wizytę. Czy tu w temacie sobie piszecie mi chodziło no najlepsze sa stare babki, które w autobusie nie ustapia miejsca, a pod blokiem stoją 3 godziny i plotkuja ;-) wtedy ja nogi nie bolą
najlepsze to są te, co do autobusu biegną, a później tylko czają się żeby ktoś miejsca ustąpił.. albo staną nad Tobą żebyś ustąpiła, bo ona starsza niestety mam złe doświadczenia ze starszymi ludźmi w tramwajach czy pociągach jak jeździłam do pracy.

a kiedyś to mnie poniosło na małolatów. była sobie grupka 6-7 osób w wieku może 16 lat. no i wsiadłam do pociągu wracając z pracy, patrzę - jest miejsce. usiadłam, a na 3 pozostałych miejscach były 3 dziewczyny. i przyszedł jakiś chłopak. a jedna do niego: no uprzejma pani zajęła Twoje miejsce i coś zaczęła do niego gadać na mnie (rozmawiałam przez telefon z mamą w tym czasie.) Rozłączyłam się i kulturalnie mówię, czy dziewczynka ma coś do powiedzenia. że w tym pociągu nie ma miejscówek i przepraszam bardzo - starszym i kobietom w ciąży się ustępuje (nie byłam wtedy jeszcze w ciąży, spożywczą jedynie było widać ale tak mnie zagotowali, ze nie wytrzymałam). zamknęła się i siedziała cicho do swojej stacji zerkając na mnie co chwilę

M

Edytowane przez Santilia
Czas edycji: 2014-10-28 o 09:22
Santilia jest offline Zgłoś do moderatora