Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 09:22   #4878
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Poli, idź do lekarza, mam nadzieję, że Ci pomoże i poczujesz się lepiej Napisz może do Tassi, być może zna kogoś w Twoich okolicach i mogłaby polecić

no to musi go bardzo boleć. Nie złość się na Żuczka, bo on nie robi nic na złość, tylko pokazuje, że jest bezradny i go bardzo boli, no i potrzebuje teraz więcej bliskości
juz dawno powinnam iść. Skoro to ma mi pomóc to wybiorę się na pewno.

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Byliśmy tez pytać prywatnie

Ja na początku września sama o tym myślałam, za duzo mi sie zwalilo na raz na głowę, na szczęście jakos sobie poradziłam sama, ale domyślam sie przez co przechodzisz;(

Oj to szybko sie to rozwinelo zdrówka
No ja właśnie nie potrafię sobie poradzić sama; (ciesze się ze Tobie się udało

Byłam zrobić sobie morfo, ob i oddać mocz do badania. Co za kolejki u nas.przede mną było 30 osób w tym dużo przychodziło na cito. Najważniejsze że już po dalam tez do zbadania Lilkowa kupkę w kierunku pasożytów i szkiełko na owsiki.nie pomyślałam bo mogłam tez z tej samej kupki pobrać na lambrie a tak to musze jeszcze raz.no trudno..wyniki za dwa dni.
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora