Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 09:30   #989
jalouse
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Naaaareszcie !!! Dzidziuś nabrał mocy, tak wczoraj w nocy kopał, że czułam POD RĘKĄ jak mi daje kopniaka spać nie mogłam z podekscytowania bo to było takie mooocne aaah a nie jak wcześniej nieśmiałe kopy, że pod ręką nic a tak to czułam.
Poza tym ciąg dalszy dziwacznych snów, dziś mi się sniło jak mój TŻ z jakąś lafiryndą się pocałował, a ja w złości spaliłam jej włosy zapalniczą a dla TŻ wszystkie rzeczy przez okno powyrzucałam i co najlepsze wstałam zła na niego i z rana się nie odzywałam że jak mógł to zrobić nawet w śnie ale miał ubaw ze mnie, jeszcze troche takich snów i do czubków mnie wywiozą jak nic !

Pisałyście o tym śmiesznym wiaderku o którym kiedyś widziałam program i jakoś szału w nim nie widzę, u nas będzie się bubcia pluskać w wanience

Wspomniane materace, jakie wybieracie? Ja wyczytałam że najlepsza gryka-kokos że się kładzie najpierw na tą twardszą stronę, a jak dzidziuś podrośnie to na miększą i co? Doszły mnie inne opinie i nie wiem już nic, podobno gryka kwitnie a jednej znajomej nagadali w szkole rodzenia że czesto się w gryce robaki wylęgają i w nocy do uszka albo noska dla dzidzi wchodzą fuuuuuuuj

Testy na płeć dziecka? Ojeeej jakbym wcześniej wiedziała to bym jako pierwsza poleciała kupić, a tak to już do czwartku wytrzymam i będzie niespodzianka

Co do wizyt na NFZ to moje też do najdłuższych nie należą, zazwyczaj jest "krótko, zwięźle i na temat", całe szczęście mój dr robi usg Tyle że jest takim milczkiem i jak coś chcesz się dowiedzieć to trzeba pytać i pytać, a jak mi dadzą posłuchać serduszka dzidzi to już o niczym innym nie myślę i wtedy pytań nie mam wcale. Miałam pomysł ze spisywaniem na kartce, ale co do czego to sama wyczytam odpowiedzi na nurtujące pytania jak nie od was to gdzieś z innych stronek albo od znajomych co to niedawno rodziły
Ja wlasnie czytalam o tym materacu z gryka na roznych forach, ze robaki wychodza z gryki. Gdzies tez wyczytalam, ze kokos moze uczulac. Ja kupuje piankowy.

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
20 t 4 d / 21 t.

chyba sobie kupie ten detektor!
dzwoniłam do sklepów dziecięcych w moim mieście i dup... w ogóle jakby nie wiedzieli o co pytam !!!

a na pewno będę spokojniejsza!

czy ktoś w temacie wie, gdzie mogę kupić to urządzenie szybciej niz allegro ?
Nie martw sie, macica rozrasta sie skokowo, wiec nie musisz czuc rozciagania przez caly czas. Jestes mama plus size, wiec ruchy dziecka sa amortyzowane przez warstwe tluszczyku. A na ktorej scianie masz lozysko? Co do detektora, to nie wiem gdzie. Gdzies czytalam na jakims forum, ze czasami detektor zwieksza stres, bo nie kazda umie prawidlowo przykladac i zamiast tetna dziecka slyszy sie wlasne, albo nic, chociaz z dzieckiem ok. Osobiscie nie znam sie, tak tylko pisze co przeczytalam.
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora