Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 11:18   #2007
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Dokładnie, wolałabym płacić za wszystko (jak do tej pory) i nawet rodzić prywatnie byle tych składek nie płacić
Nie dość, że taka kasa idzie na to to jak przyjdzie co do czego to ani rezonansu, ani terminu u specjalisty
bosze nawet mi o tym nie mówcie... temat składek zarówno emerytalnych jak i naszej upośledzonej służby zdrowia doprowadza mnie do epilepsji
Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Dziś po raz pierwszy wykorzystałam fakt, że jestem w ciąży Byłam rano przed pracą w laboratorium, żeby oddać mocz na badanie. tam oczywiście mega kolejki, pełno babek i dziadków, pytam się kto ostatni - a to zależy, bo część skierowania, część płatne, a za chwilę ktoś na mnie krzyczy że jedna kolejka do wszystkiego i już sama nie wiedziałam gdzieś stać, więc podeszłam do Pani w okienku i zapytałam czy kobiety w ciąży obsługuje poza kolejnością ( a na tablicy wisi taka kartka jak byk). Oczywiście tak, a jakiś dziadek na mnie z mordką że tam jest kolejka. A babka z okienka - TA PANI JEST W CIĄŻY!
I poszło szybko, sprawnie pomijając dziwne spojrzenia ludzi w kolejce i zlustrowanie mnie od góry do dołu i w poprzek
u nas są w ośrodku zdrowia identyczne babska
i te komentarze...
ale ja się z nimi nigdy nie pieprzę i nie przejmuję, jeśli należy mi się wejść wcześniej to idę, to samo z odbiorem wyników, skoro jest bez kolejki to wchodze i juz, bo tym i tak inna kobieta sie zajmuje, ale tym starym repetom nie przetłumaczysz
Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
===
byliśmy na spacerku, pogoda przepiękna za chwilę biorę się za obiad - kupiłam wątróbkę
Tien chyba nie powinnaś jeść wątróbki???
http://www.babyboom.pl/ciaza/dieta_w..._watrobke.html

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora