Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 11:21   #1034
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie i mam taki niedosyt, że nie wiem. Dziewczyny, które chodzą do lekarza na nfz ile trwają Wasze wizyty??
Moje zawsze od 7-10 min przy czym najdłużej trwa wypisywanie skierowania na badanie. Wczoraj TZ miał urodziny, specjalnie wziął wolne z pracy i ze mną pojechał. WCześniej pytałam się lekarza czy może TZ wejsc na usg i mowil, że oczywiście.Wczoraj też się pytałam i było ok, ale kazał mi iść się rozebrać, żeby pobrać czystość najpierw. I głupia nie poszłam po TZ A jak juz siedziałam na fotelu to zrobił mi usg i powiedziął, że najwyzej TZ innym razem zobaczy a teraz dam mu zdjęcie. Same usg trwało może z 2 minuty lub mniej. Chwila główka, kość udowa - je pomierzył. Spytałam się o płeć to poszukał nóżek. Będzie dziewczynka Narazie wstępnie. I tyle z usg i wizyty. A teraz powinno być połówkowe, ale na nfz chyba nie wiedzą co to I nie wiem czy nie iść prywatnie na samo usg. Bo nawet całej dzidzi przez moment nie widziałam.

Nadrobiłam Was, ale przez tą wizytę w ogóle nie mam humoru i musze sie zbierac do pracy. Tak to podomież wszystko super prawidłowo, wyniki super, a przytyłam aż 2 kg - zawsze byłam szczupła, więc ciężko to znoszę.
faktycznie dziwna ta wizyta Na połówkowe lepiej idź prywatnie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
jutro jedziemy po łóżeczko
180 zł z materacem uhandlowałam mistrz
gratulacje!

A u mnie przełomowy moment!!! wczoraj późnym wieczorem pierwszy raz poczułam ruchy!!! i jestem pewna, że to było TO. Zjadłam ciastko, a potem położyłam się do snu, na lewym boku, z jedną wyprostowaną nogą i poczułam kopnięcia! Jakie to było fajne Na początku tak delikatnie kopała, a potem jak jej 'odpuknęłam' to juz tak mocniej, że czułam pod ręką. Z pół godziny się tak bawiłyśmy
No ale dzisiaj już oczywiście nic nie czuję, mam nadzieję, że wieczorem znowu da znać

I kupiłam ślubne buty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141028_114739.jpg (76,7 KB, 31 załadowań)

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora