2014-10-28, 13:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Cytat:
Napisane przez k a j a
Mamy tylko 15 km więc lajcik
A czasowo.. hm.. Wszystko zależy jak pracuje mojej mamy brat i brat Tża. Ale np, u mnie wigilia na 17, a u teściów np na 19
A no ja niejadek..  Nie jadam ryb, grzybów itd
U mnie tym razem gin będzie posługiwał się tylko i wyłącznie terminem z USG bo wg OM mam tp na 25 maja 
|
Rozumiem Ale i tak mimo wszystko w pośpiechu
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl
Wiem, wiem tak dla śmiechu napisałam, ciekawe jak będzie mi się tp zmieniać  wg OM mam na 3 czerwca, a wg pierwszego USG 01 czerwca
A my w tym roku mamy mega dużą wigilię  w naszym nowym mieszkaniu robimy wspólną wigilię, będą i moi rodzice i teście, oraz rodzeństwo moje i męża 
|
O matko! Współczuję!
Ja taką miałam w tamtym roku
Miałam dość wszystkich, mama to samo.. Było nas 20 osób a latałam tylko ja z mamą (siostra siedziała z dziećmi, chłopy się nie ruszały, szwagierka również ) i my w ogóle nie jadłyśmy bo co oni skończyli jeść/my zaczęłyśmy to już trzeba było dawać kolejne danie... 
Cytat:
Napisane przez Słodkaaa
Dzięki
Nie lubię teściowej jest fałszywą biczą  widzę czasami jak ponad wzrokiem wszystkich patrzy na mnie i Męża... zreszta przed ślubem usłyszałam o sobie takie rzeczy, że aż uszy m spuchły... Było to jak spaliśmy u nich w jeden weekend, mój jeszcze wtedy chłopak smacznie spał, a ja słyszałam jak nadaje na mnie do teścia... Fałszywa sucz...
Ale jakbyście ją zobaczyły to wcielenie wszelkich cnót, cudowna kobieta, kochająca wszystko i wszystkich...  
|
Współczuję Nie trawię fałszywych ludzi. Po prostu nie trawię!
A twój mąż jaki ma do niej stosunek? Widzi jaka jest?
Ja już po zakupach
Kupiłam dwie kiecki Krótkie, na teraz ale są tak cudowne, że musiałam kupić A jak mi w nich brzuch widać!!! 
Nie wiem czy tak po jedzeniu mnie wywaliło ale brzuch mam wieeeelki