Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tżtówki 2014
Wątek: Tżtówki 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 19:24   #3791
Flower23
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
Ja mam dwie pary zimowych z CCC, ale to skórzane z Lasockiego. I jedne już 3 sezon będą wysokie takie na słupku, aby wymieniłam fleki i sznurówki. Ogólnie polecam.
Ale chcesz kupić skórzane czy te tańsze?

Ja nigdy nie kupię nieskórzanych butów na zimę, co jak co dla mnie to bezsens jednego sezonu nie wytrzymują.

U mnie też zimno, brr.

Dzień dobry tak wgl Jakiś dobry humor mam, chyba dlatego, że szef piątek wolnym ogłosił yeah długi weekend
No właśnie mam teraz zagwozdkę. TŻ gada żebym dołożyła i miała na dłużej. A te z Lasockiego są ocieplane w środku?

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Ja kupuje praktycznie tylko w ccc. Ale takie z tych tańszych Jenifer. Jedne jak kupiłam w styczniu 2012 to w nich dalej będę chodzić bo nic się nie dzieje, tylko tą wewnętrzna wkładkę wymieniłam. Ostatnio jak sprzątałam spiżarkę to odkryłam tam jeszcze inne starsze buty tej firmy, beżowe ale jak je wypastuję dobrze to może do jasnych spodni się nadadzą, a fajne są z takim futerkiem w środku. Siostra ma z Lasockiego i tez bardzo sobie chwali. Koleżanka tak samo, ale dla mnie to dużo za buty.

A ja własnie skórzanych nie kupię, bo się zraziłam. Jednego roku kupiłam, a że do szkoły chodziłam to z oszczędności za prawie 400 zł. I wierzcie mi, że po połowie sezonu wyglądały jakby to były buty za nie więcej niż 50 zł. A w środku jak śmierdziały A ja bardzo dbam o buty, pastuje, pielęgnuje, noga tez mi się nie poci więc widocznie były źle sprawione. Ale to wystarczyło bym się zraziła. Potem się w nich męczyłam, bo żal mi było wyrzucić buty za tak ciężko oszczędzone duże pieniądze.

Zazdroszczę wolnego piątku
Mnie też właśnie szkoda tyle na buty wydać, ale jeśli się opłaca, to dam. W ogóle to bym najchętniej cały rok w trampkach chodziła

Znowu 40 minut pociąg się spóźnił ale jeszcze tylko dwa dni i długi weekend we czwartek idę z koleżankami w tango

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora