Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 21:06   #2675
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach

Cytat:
Napisane przez konsternacja Pokaż wiadomość
Witajcie!
Wybaczcie mi, nie mam weny pisać jedynie Was podczytuję i mocno kibicuję każdej z Was

U mnie dobrze- dziś był nasz sądny dzień z Jaśkiem- mieliśmy RTG i USG, żeby zobaczyć czemu mu przeskakują kości w biodrach ale na szczęście wszystko wyszło dobrze, więc pewnie to wynika z niedojrzałości torebek stawowych. Bo już się bałam, że coś strasznego znowu nas złapało.
Tydzień temu skończyliśmy rehabilitację !!!
Na tą chwilę męczy nas próchnica (to co Wam kiedyś pisałam) - dopiero wczoraj doczekałam na wizytę i to prywatnie w Luxmedzie.
Oprócz tej próchnicy to wszystko super Bąbel raczkuje jak torpeda, jakby miał jakiś motorek na tyłku a nie papmersa, próbuje coś gadać- mówi "jedzie" jak jest w foteliku samochodowym i na klatce schodowej. Piszczy przy tym z zadowolenia bo jest echo na klatce. I mówi "a ty ty ty" jak się powie, że "ja (cośtam ) robię a Ty"? a on "a ty ty ty".
kochana to sa niesamowicie swietne wiesci!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora