Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-28, 21:10   #2016
Madzia9999
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
może jeszcze słońce do Was zawędruje Dziewczyny jak sobie radzicie ze zmianą czasu? mnie dobija, że jak wczoraj wracałam do domu to już zaczynało się robić ciemno oby ta jesień przyniosła jeszcze jak najwięcej słonecznych dni
Też mnie dobija, waracam z pracy i już pod koniec drogi jest ciemno. Wolę za to lato, bo jeszcze o 19 dalo się wyjśc na dwor i coś fajnego porobić. Teraz siedzenie i zamulanie pozosaje :P

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Hej Ja dziś miałam przyzwolenie przyjścia do pracy na 10, bo wczoraj mieliśmy imprezę firmową z karaoke I późno wróciłam - ale się dziś wyspałam
U mnie też boskie słońce
Słonko świeciło i u mnie Tylko rano temp na minusie.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ej ja też nie lubię awokado solo

Za to w paście jajecznej, nutelli, czy koktajlach - jem często gęsto
Awokado solo nie ma dla mnie smaku. Ale np z mixem sałat i kurczakiem, albo pasta jajeczna jest ok Czasem na kanapkę zamiast masła daje

Wracajac do jesieni jedyne za co lubię to kolorowe widoki lasów Wieczory z odpalonymi świeczkami i wielkim kubkiem herbatki i grzane piwo/wino W tym roku chcę trochę schudnąć więc ograniczam takie grzańce

Jedzenie do pracy naszykowane, jeszcze tylko ubrania ogranę i mogę iśc spać Kocham spać, nie lubię budzić się nie wyspana ;]

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora