Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-29, 11:20   #2255
rozczarowana90
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXII

Cytat:
Napisane przez She is pink Pokaż wiadomość
Izolcia, oczywiście, że Ciebie pamiętam. Nawet się zastanawiałam niedawno co u Ciebie i jak sytuacja. Cóż mam Ci powiedzieć, jedynie co mi przychodzi na myśl, to że samotność jest straszna, ale samotność w związku jest jeszcze gorsza.
To prawda a najgorsze że czasami się dochodzi do takich wniosków bo długim czasie bo w życie wchodzi cholerna rutyna. Przyzwyczaiłam się że on pracuje, ja pracuje, że wszystko robię w domu i podstawiam pod nos, ze wieczorem on wraca pije piwo, siedzi przed kompem albo ogląda tv albo idzie do kolegów a ja czekam na niego a potem kładziemy się spać i chociaż w nocy mnie przytuli. Głupie i monotonne ale nasze życie w tygodni zazwyczaj tak wyglądało, stały schemat. On nie dawał nic od siebie, ja się na to godziłam a mimo to w człowieku powstawało takie złudne poczucie bezpieczeństwa. Dlaczego więc teraz tak się to przeżywa? Ludzki umysł jest beznadziejny.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez izolcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny pewnie mnie pamiętacie.. ?
Często śledzę ten wątek.
U mnie związek jest,ale go nie ma. Doszłam do wniosku ,że nie jestem z tym człowiekiem szczęśliwa, zaczęłam myśleć , a znaczy marzyć o facecie,który będzie mnie kochał, wspierał, dbał o mnie i który nie pozwoli ,żebym miała jakiekolwiek wątpliwości. Marzę o prawdziwej miłości wypełnionej szczęściem .... marzeń nikt mi nie zabierze.

Mam łzy w oczach pisząc to ,bo jednak jestem głupią ,idiotyczną naiwniarą ,która jest słaba.

Powiedzcie mi ,co zrobić żeby się całkiem od niego oddalić ,odciąć... nie mam odwagi tego zakończyć, czuje że to bez sensu. Wczoraj mnie w tym uświadomił, pomocy rozpadam się...
nie jesteś naiwniarą, każda kobieta podświadomie o takim czymś marzy, tylko niektóre godzą się na to co mają bo myślą że nic innego ich w życiu nie spotka (wiem co mówię, jestem jedną z nich, tyle że on pierwszy mnie kopnął w tyłek). Wszystko z tobą w porządku i życzę ci żebyś takiego właśnie faceta spotkała i była szczęśliwa!!
rozczarowana90 jest offline Zgłoś do moderatora