2014-10-29, 11:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
ja uwielbiam świeży chlebek ze smalcem + ogórek kiszony 
|
Ja też.... ooo tak ale mój dzadziuś teraz w szpitalu to i smalcu pewnie babcia nie ma... Bo to tylko on taki pyszny robi. z cebulką i jabłuszkiem smaży i później to wyjmuje i przelewa do pojemniczków razem ze skwareczkami... ooo mniam...
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
ja mam yorka, nie miniaturke. tzn jest teraz u mojej mamy i nie jest wredny. lubi ludzi, ale tylko swoi moga go glaskac, inaczej ucieka (nie szczeka nie warczy na obcych) przytula sie sam jak ma ochote, za moim chrzesniakiem szaleje i jak tlyko wychodza na spacer z mama skomli litosciwie zeby go wziac, a na podworku bawia sie razem z malym  a amor nie odstepuje kuby na krok  fakt, ma charakterek, jest zaczepno obronny, ale jest tak wdzieczny. a widzac jego zadowolona morde i szalenstwo jak nas widzi serducho sie raduje  to jest wlasnie Amor: najkochanszy pies na swiecie!
|
Ale superaśny... Ale to chyba właśnie tak jest, że najgorsze są właśnie miniaturki a moja to typowa miniatureczka - ma 2 lata a waży niecałe 2 kg (i to weterynarz mówi, że jeszcze za gruba jest bo na jej wielkość to powinna ok 1,5 kg ważyć )
Cytat:
Napisane przez czajelka
Patusia udane, udane  i do tego jestesmy o 4.5 tys. Lzejsi 
ale to wydatek ktory bedzie służył nam na lata 
|
Ojjj to jest najgorsze, że to zawsze tyle kasy ale później jak zawsze oko cieszą nowe mebelki
Cytat:
Napisane przez madzixx88
ooooo ale duuuży 
ja nie wiem czy w 9 miesiącu będę taki mieć
super
to u mnie też tak jest
pomysł jak najbardziej dobry  a normalnie ilu os masz sale?
muszę się Wam wyżalić  mama mnie dziś nastraszyła, że mam za mały brzuch, że już powinien mi zacząć rosnąć a tu co...
jak tak patrzę na Wasze to mam chyba najmniejszy na wątku 
aż się przejęłam i zaczęłam czytać w necie ale dziewczyny się wypowiadały na forach, że jednej zaczął dopiero rosnąć w 5 innej w 6 miesiącu..może mam taki organizm, że mało przytyję, dopiero mam +1 kg  wierzę, że jest wszystko w porządku ale wiecie jak jest 
|
Nie denerwuj się ja jestem jako pierwsza na liście a brzuch też mam moim zdaniem mały. no i u mnie sadełko przeważa zamiast typowego brzuszka nie mówiąc o paskudnych rozstępach... Na brzuszek przyjdzie czas... Aaa a moja znajoma brzuszek pod koniec 8 miesiąca miała taki jak ja teraz... Dziś zrobię zdjęcie i wrzucę to zobaczysz, że i mój maleńki jest.. Wrzuć swój to same ocenimy 
Cytat:
Napisane przez soniuska
jaka zachcianka
ja zaraz ziemniaczki z jajkiem sadzonym i kapustka zjem bo juz glodna jestem 
|
Oooo ja muszę to jutro zrobić 
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
na szczescie moja tesciowa mi na glowe nie wejdzie, mysle ze zdaje sobie sprawe z tego ze ja nie pozwole  a jak zacznie sie rzadzic to bez slowa grzecznie otworze jej drzwi wyjsciowe 
|
Ja dla swojej na początku byłam za bardzo pobłażliwa, ale teraz jak mnie zdenerwuje to też potrafię jej odpowiednio odpowiedzieć a mój Mężuś to od razu powie jej do słuchu bo bardzo nie lubi wtrącania się 
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
oj niestety nie wiem, ale pewnie 2-3 osobowe. No i na niej mąż nie posiedzi tak długo, nie zostaie na noc
Kochana nie wiem od czego to zależy... Ja schudłam ponad 6 kg, a brzuch mam już konkretny.
|
U nas są 3-4 os.
Kochane czy Was też tak strasznie swędzą sutki? Mnie strasznie a w szczególności lewy.. Normalnie najchętniej to bym sobie dziury wydrapała. I nie wiem czy mogę je sobie czymś posmarować czy zostawić tak jak jest... Ale to mnie strasznie wkurza..
|
|
|