Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-29, 13:01   #2258
madelaine345
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXII

Cytat:
Napisane przez izolcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny pewnie mnie pamiętacie.. ?
Często śledzę ten wątek.
U mnie związek jest,ale go nie ma. Doszłam do wniosku ,że nie jestem z tym człowiekiem szczęśliwa, zaczęłam myśleć , a znaczy marzyć o facecie,który będzie mnie kochał, wspierał, dbał o mnie i który nie pozwoli ,żebym miała jakiekolwiek wątpliwości. Marzę o prawdziwej miłości wypełnionej szczęściem .... marzeń nikt mi nie zabierze.

Mam łzy w oczach pisząc to ,bo jednak jestem głupią ,idiotyczną naiwniarą ,która jest słaba.

Powiedzcie mi ,co zrobić żeby się całkiem od niego oddalić ,odciąć... nie mam odwagi tego zakończyć, czuje że to bez sensu. Wczoraj mnie w tym uświadomił, pomocy rozpadam się...
Zylam tak 4 lata... wkoncu odeszlam no i znalazlam sie tutaj... Nie jestes z nim szczesliwa i go nie kochasz skoro myslisz,marzysz o milosci uczuciu itp... uwierz mi ze ja sie mecze teraz po rpzstaniu ale w tym zwiazku zameczalabym sie jescze bardziej...teraz mam szanse na realizacje tych samych marzen jakie masz ty...czyli prawdziwa milosc,ktos kto mnie przytuli pocaluje zadba o mnie....

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez izolcia Pokaż wiadomość
Ja już całkowicie zdurniałam, nie wiem czy jest sens dalej... podjęłam setki prób na rozmowę,za każdym razem olał, dziś już powiedział ,ze męczą go takie rozmowy.. A ja chciałam tylko pozbyć się tych natrętnych myśli,uspokoić. Czy kochajacy facet tak robi? i pozwala na cierpienie ?
oczywiscie wina poszła na moją strone,bo przeciez czepiam się ciągle i mam pretensje, więc powiedzial mi ze on nie bedzie wnikał w taką rozmowę i się denerwował bo to dla niego chore jest. Więc same widzicie. Co ja mam teraz zrobic ?
Jest tak samo toksyczny jak moj juz byly. Ile on ma lat?
madelaine345 jest offline Zgłoś do moderatora