Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-29, 17:15   #1504
dacn
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy!

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Jest tzw. dieta gerberkowa - dziewczyny jedzą je żeby schudnąć - i oczywiście twierdzą, że to zbilansowana dieta
Ja bym schudła bo bym
A co do słoiczków to zawsze jest na mnie atak jak powiem że są one ok- jako fast food dla dzieci, raz na jakiś czas a nie jako podstawa żywienia.

Cytat:
Napisane przez mjos Pokaż wiadomość
:O wkręcasz mnie, prawda?a ja łykam jak pelikan?

jeżeli to prawda...to nawet nie wiem co odpowiedzieć
No właśnie jest

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Znajoma pracuje w miejskiej rzeźni, takiej dużej, post-komunistycznej, ale nie bede nazwy wymieniac. Mówi, ze jak dobrze rozbiora to idzie na eksport, jak zle to na karme.dla psow. Do Polski tylko momy najgorsEgo gatunku. Ale spojrzcie na to uczciwie, mięso dobrej jakosci jest, mozna dostać. Ale i tak go nie kupuja, bo nikogo nie stać na to. Jak ktoś nie jest gotowy płacić 10 euro za kg miesa to niech nie oczekuje, ze producent mu je zapewni po nizszej cenie. Producent musi wyjść na plus.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No niestety, najwazniejsza jest cena

Od czasu jak czytam składy .... nie kupuję wędlin bo na prawdziwe mnie nie stać.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora