Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-29, 19:01   #123
rollercoaster_86
Raczkowanie

Dot.: Głowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! Mamusie IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Kredki są bez sensu dla takich maluchow bo nie maja jeszcze nacisku w ręce
Najlepiej farby lub pisaki
Sa takie jadalne ale nie wiem gdzie można je dostac
Tak, wiem, że ciężko z naciskiem, ale pisakiem już się pomazała kilka razy Chodziło mi o takie specjalne kredki, dla dzieci od 1 r.ż..

Byłam dziś w sklepie papierniczym i kupiłam kredki od roczku "Bic Kids".Łatwo się rysuje, a właściwie bazgrze Antosia od początku ma chwyt pęsetkowy i jak Tusia Motylka je jak dama Dlatego fajnie jej idzie z tymi kredkami ale dalej nie chodzi

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
farbki jak dla mnie to masakra i papranina ....kredki zabiera adiemu ale nie ma tyle siły żeby nimi bazgrać ale za to znikopis robi furrore

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

http://allegro.pl/znikopis-kolorowa-...732898862.html

ja mama taki tani za całe 3,97 bo wiecej w portfelu nie miałam ale zamierzam kupić większy
O własnie zapomniałam o tym. Mikołaj się zbliża, będzie jak znalazł na prezent. Dzięki

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Poziomkowa ja jestem wredna p.p.a w takich sytuacjach i odmowę proszę na piśmie. Jeszcze mi nikt nie odmówił wtedy przyjecia
O Tasia, dobrze wiedzieć Oby się nikomu to nie przydało nigdy, ale będę pamiętać.

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem ze praca dobrze mi robi
Jak przy Zuzi ubolewalam ze muszę wracać (miała wtedy 7mscy wiec pewnie tez inaczej), tak teraz nie robi to na mnie wrazenia ja wracam steskniona, dzieci stesknione. Dużo się przytulamy po powrocie mam kontakt z ludźmi i malo stresująca prace. Tylko zarobki mogłyby być wyższe ale nie można mieć wszystkiego
Jakbym o sobie czytała

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
siedzialam w komisji raz i nigdy wiecej

Amela bazgroli kredkami, chociaz chetniej to je trzyma w buzi

czy mozna samemu zrobic prasowanke w domu ? Blanka w piatek idzie na bal halloween, skompletowalam jej stroj czarownicy, ale koszulke kupilam zwykla czarna, i chcialabym cos na nia nalepic. hmmm albo moze farbkami do tkanin? kuzwa malo czasu mam
Nie pomoge pewnie, ale Antosia ma w żłobku niedługo Dzień Pluszowego Misia i też mają mieć motyw misia. Nie mam siły, czasu i pieniędzy żeby szukać czegoś nowego, dlatego postanowiłam przyszyć na bluzce tą maskotke płaską, co w Rossmanie dostała w prezencie na roczek

[QUOTE=butterfly20;4872117 3]Roller ja planuję robić farbki z mąki, wody i czegoś tam jeszcze z barwnikami spożywczymi. Innych bym się bała, bo moja na bank zje.

Dzięki, fajny pomysł
rollercoaster_86 jest offline Zgłoś do moderatora