Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-30, 07:06   #1510
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

Nie rozmawiałam z męzem na temat starań bo nie chciałam psuć atmosfery.

Iza wyniki dopiero po ok 10 dniach - zadzwonie w poniedziałek i zapytam czy już są.
pójde do niej ewnetualnie pod koniec cyklu i pokaze wyniki - moze cos wprowadzi od nowego cyklu

Uwierzcie że mi tez jest ciężko jak widzę jak inni partnerzy podchodza do tematu starań itp. ale co ja zrobię?
chciałabym miec w nim sparcie w momencie gdy wychodze od lekarza i cos jest nie tak ale z drugiej strony nie chce sie z nim kłocic bo to tylko pogorszy sprawe...
mam nadzieje że jak okaze się ze mam złe wyniki to zmieni nastawienie.
nie chce na siłe wymagać od niego zaangażowania - bo wiem że on nie ma potrzeby posadania dziecka - robi to dla mnie.
wiem że może to nie brzmi dobrze bo dziecko to nie zabawka i w końcu świadomie się na to decyduje ale jak już się uda to będzie mieć dwóch go kochających rodziców - tego jestem pewna!!

ile jesteśmy razem? w marcu bedzie 8 lat!! i nie uważam żeby cos przedemną ukrywał.
No jak uważasz. Mam nadzieje ze wam sie poukłada wszystko. Tylko podejrzewam ze ginka moze chcieć zrobić jemu badania nim u Ciebie wprowadzi leczenie co wtedy?

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja wierzę że wam się uda wszystkim i będę za to mocno trzymać kciuki

a ja wczoraj wpadłam na genialny plan, że wybiorę się do mamy nad morze do Niemiec przed świętami. Odpocznę nawdycham się jodu porobię zakupy.
Tylko nie wiem czy można latać samolotem bo autem odpada - sama się boję (mąż pracuje), autokarem podróż trwa 24h - też odpada, a znalazłam w miarę tanie loty z Krakowa do Hamburga za 400 zł tam i spowrotem i 1,5 h i na miejscu się jest.
Myślicie że to ryzykowne? na razie taki plan się zrodził w mej głowie.
Mozna latać dopiero w zaawansowanej ciazy mogą Ci odmówić, niektóre linie chyba po 7 msc chcą zaświadczenia od lekarza cos takiego słyszałam.
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora