2014-10-30, 12:05
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Asix, ta, którą pokazałaś, to ta sama firma, tylko jest większa. Ja się zdecydowałam na tę, którą zamówiłam, po pierwsze ze względu na te zwierzątka, a po drugie właśnie dlatego, że jest ciut mniejsza.
|
Wiem, ale można ją rozłożyć tak aby była mniejsza, a jak Maluch będzie większy to się dołoży i będzie miał wieeelkie legowisko . Tyle, że ta mniejsza ma właśnie śliczne zwierzątka.
Ja się zastanawiałam jeszcze na Małym Geniuszem bo są większe elementy i nie ma tych łączeń, które będą na pewno konsumowane .
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;48733282]A jak się w ogóle nosi? Ogólnie też myslalm nad tą wkładka, ale pewnie by nam krótko służyła... Ja póki co chciałabym potestowac w domu. Franek lubi być noszony, czasem bardzo płacze bo sam nie umie zasnąć i może wtedy by nosidełko się sprawdziło...[/QUOTE]
Bardzo fajnie . Tyle, że ja testowałam tylko w domu po kilka minut. Pierwsze dwa razy był bardzo zadowolony, a za trzecim razem popłakał się i jakoś się wystraszyłam. Może teraz znów spróbuję, bo Miłoszek ma już 3 miesiące, a wtedy miał 2..
Miłoszek też właśnie nie potrafi zasnąć.. chyba wyciągnę znów TULĘ i potulimy się .
|
|
|