Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy faceci nie mają za dużych wymagań?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-30, 12:40   #133
Deborah100
Zakorzenienie

Dot.: Czy faceci nie mają za dużych wymagań?

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
Czasami w czeluściach internetu trafiam na takie teksty

"Chciałabym poznać takiego i owakiego faceta bla bla bla.. żeby miał ponad 185 cm wzrostu bla bla bla.. coś o mnie: brunetka 165 bla bla bla"

"szukam faceta na wesele/studniówkę/xxxx (inny rodzaj "wyjścia"), mam 163 cm i fajnie byłoby jakby miał powyżej 180"

patrząc na takie posty (i podobne w sensie różnicy - czasami nawet sporej) zawsze zastanawiałem się, czemu kobiety mają takie wymagania co do wzrostu faceta... sama kobieta siatkarką może nie być, ale wymaga, a wręcz pożąda koszykarza. Czym to spowodowane te parcie na wysokich? Czasami mam wrażenie, że byle wysoki reszta jest mało ważna..

ps. tylko nie piszcie mi o poczuciu bezpieczeństwa..........
ps. 2 nie, nie mam kompleksów.
ps. 3 nie, nie zazdroszczę.
Większość kobiet chce by facet był wyższy od nich. Jak mam 168, czasami nałożę obcasy, to dla faceta te 178-180cm wzrostu to minimum bym się dobrze czuła.
Mnie osobiście kręci to, że facet jest ode mnie wyższy
Cytat:
Nie wiem czy tym kobietom brakuje taktu czy zwyczajnie chciałyby mieć w pierwszej rozmowie coś w rodzaju ankiety, ale nie robi to dobrego wrażenia.
A co jest w tym złego ? Wiadomo opisujesz o sobie, zainteresowaniach i w pewnym momencie mówimy czym się zajmujemy zawodowo.
Ja tam lubię opowiadać o swojej pracy Na pewno nie pytam pod kątem tego na ile jest to prestiżowe stanowisko czy zarobki ale jedynie z ciekawości.
Nie trzeba od razu nastawiać się, że każda kobieta leci na kasę. Niektóre same potrafią na siebie zarobić
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując