Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpniowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-31, 08:00   #4265
magie_mg
Raczkowanie

Dot.: Mamusie sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez nagiAkt Pokaż wiadomość
Mam takie glupkowate troche pytanie. Czy tusza kobiety ma wplyw na tlustosc i sytość pokarmu?
Ja waze teraz ok 53kg. Przed ciaza bylo 58kg. Wika jadlaby najlepiej co 10minut. W nocy ostatnio budzi sie ok 8razy !!
Meczace to jest w dzien szczegolnie, bo po 15min od jedzenia jest ryk i znowu glodna mialam małą zalamke wczoraj przez to. Nie mowie nawet o tym jak jestesmy w gosciach i musze wychodzic co chwile do innego pokoju i karmic.

Jak mama dawala jej butelke z bebilonem to pojadla,poszla spac i jadla jakos 4 razy przez caly dzien

Na wadze przybiera, ale chyba cos jest nie tak z thm moim pokarmem
Może Wika traktuje cyca jak smoczek i to ją po prostu uspokaja, albo bardzo potrzebuje twojej bliskości? Ja też tak miałam przez pewien czas, potem spróbowałam smoczka i teraz mam już spokój. Franek je co 3h w dzień, a jak jest krótszy odstęp czasu i widzę że wkłada piąstki do buzi to próbuje smoczka, jak się uspokaja, to chyba nie był głodny. Jak wypluwa smoczek to daje cyca i tak się jakoś dogadujemy.
Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak zły pokarm mamy. Ja bym na twoim miejscu się nie poddawała, na pewno masz najlepszy pokarm dla Wiki.
magie_mg jest offline Zgłoś do moderatora