2014-10-31, 10:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Cytat:
Napisane przez daggmara
Widziałam jeden fragment, w sumie nic ciekawego, ale byłam ciekawa, jak mówi i wygląda na żywo  Nie powiem, żeby jej włosy wyglądały szałowo w tv, zwłaszcza czarne na tle czarnego ubrania 
Gdybym nie wiedziała, że urodziła i to już jakiś czas temu przecież, też bym pomyślała, że w ciąży. Widać baaaaaardzo wolno jej brzuch schodzi, ja taki miałam tylko pierwsze dni po porodzie.
A włosowo zamierzam się hennować dziś. Henna z amlą czyli niby kasztanowo-miedziana. Mam ochotę trochę przyciemnić włosy, a w ogóle to kusi mnie jakiś ładny brąz....
|
Co Wy tak na nią najeżdżacie nawet jej nie znając? To takie istotne, że został jej brzuch po ciąży, żeby pisać o tym na forum?
A takie powiedzonko: Żyj i pozwól żyć? 
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------
Cytat:
Napisane przez MassieDran
Scrabble nie miałam jeszcze tej maski, ale już kusi mnie od dłuższego czasu 
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------
Za każdym razem jak pooglądam zdjęcia czarnych długich włosów to odechciewa mi się jakiejkolwiek zmiany koloru
Chyba dziś zafarbuję  A potem dopiero na Święta 
|
Śliczne
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|