2014-10-31, 16:58
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez gosia3103
I nie macie możliwości zbadać przed szczepieniem? To przecież nie wiadomo czy są jakieś przeciwwskazania! Masakra..
|
Nie ma i co gorsza, nikt tam mnie nawet nie zapytał czy wszystko ok. Właściwie to dowiedziałam się od was o przeciwwskazaniach do szczepień. Przecież to oni powinni mnie uprzedzić w jakim wypadku powinnam sie wstrzymać, co zgłosić, gdyby się coś działo...
Cytat:
Napisane przez kasia_ruda
Dziewczyny, a szczepicie się na grypę? Bo my od kilku lat z mężem się szczepimy i bardzo sobie chwalę, raz jak się nie mogłam zaszczepić, bo kilka miesęcy wcześniej przeszłam mononukleozę (miałam zbyt nadwyrężoną wątrobę i śledzionę), to ciągle chorowałam, a jak się szczepię, to w sumie bardzo lekko przechodzę zimowe infekcje. To wmojej pracy ważne, bo to istna wylęgarnia zmutowanych wiruchów, ale nawet jak nie pracuję teraz, to chciałam się szczepić, żeby nic nie złapać, wiadomo, jak to z dzieckiem w domu, zaraz by się zaraził. No i dziś mnie mama właśnie zaszczepiła 
|
Ja bardzo rzadko choruję. Właściwie nigdy prawdziwej grypy nie miałam, przeziębienie raz na rok/dwa lata i bardzo się boję szczepień 
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------
Gosia, o Adelkę nikt się nie upomina w sprawie tych szczepień?
|
|
|