Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-31, 17:38   #2010
agaszak
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!

Bry

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
no ten nasz maleńki nie jest, niestety..

nie, to nie naklejka

rozrzedzonym czarnym lub czarnym tintem pomalowany paznokieć a na nim wzorki normalnym lakierem.
No własnie wiem może mikro wypierniczę z szafki i wstawię tam ekspres do zabudowy, głupio tylko będzie kubek na podłodze stawiać w trakcie robienia tej kawy
Aaaaa to taki motyw

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
to nie będą stempelki, nie wierzysz w moje zdolne rączki?

wiesz, zawsze jak piszę, że moje paznokcie na zdjęciach wychodzą na grubsze to przypomina mi się to:
Oj tam

Cytat:

raaany, nie chciałoby mi się tak bawić jestem zbyt leniwa
O to to to pjonteczka

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
A ja mam dwa kolejne GR jesienne

śliczny fiolet, ciepły tak milusio zakurzony (na pozostałych zdjęciach chyba lepiej kolor oddany)

i drugi taki gołębi z różową poświatą, trudny cholernik do złapania ogólnie :/
Oba cuuuudne

Wiecie, że ja nie mam ani jednego GR'a nie wiem jak to się stało

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Dawno mnie było, wchodzę a tu piękne paznokci Anuli w cudownym fiolecie
Ja o zgrozo od miesiąca chodzę w golasach, nawet bez odżywki. Czasami przypiłuję, ale i tak trochę samopas rosną. Patrzę na moje stare zdjęcia i wzdycham do paznokci, które były takie dłuuugie. jakoś tak nie mam czasu, a raczej ten który mam wolę poświęcić na coś innego choć dosłownie mam z tego powodu okropne wyrzuty sumienia, bo zaniedbałam ostatnio wszystko... włosy, paznokcie, nawet makijażu od dwóch miesięcy nie robiłam gdzie kiedyś codziennie jedynie co dobrego to schudłam prawie 10kg

No to tak ogólnie tytułem wstępu postaram się wpadać częściej, tylko boli mnie to, że na telefonie w aplikacji nie widzę zdjęć więc bez sensu takie udzielanie się, skoro nawet nie mogę nic o Waszych pazurkach napisać
Hej
Wypiłuj, pomaluj i wstawiaj

Cytat:
no to lecimy z mani
nail art i ja nigdy nie będziemy najlepszą parą na świecie
zdradzę Wam sekret.. czarne linie rysowałam eyelinerem.. ponieważ liner w formie lakieru zrobił mi gunwo na paznokciach, musiałam wszystko zmyć i malować od początku (o 1 w nocy), a eyeliner miał tę zaletę, że można go było szybko zmyć i zrobić poprawki
Faajnieeee wyszło świetny pomysł

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
To jest ręczne zdobienie wykonane na hybrydach. Rozcieńczony czarny z bezbarwnym topem i na tym malowane wzorki czarnym lakierem/bądź farbka. Tak jak pisała Yen musiałabyś spróbować z tintem
Hybryda hmmm odpada choć efekt naprawdę fajny

Uciapię Małżona i idę malować pazurki no chyba, że całkowicie mnie zaflukta i dupa będzie z tego
agaszak jest offline Zgłoś do moderatora