Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-31, 19:04   #2012
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
No to znajdźcie mnie i nakopcie mi do tyłka, bo normalnie już sama siebie znieść nie mogę z tymi samopasami jutro mam wolne to może choć chwilę poświęcę tym moim nieszczęsnym paznokciom
A co do motywacji, to sama jej nie mam ale mój chłopak dużo ćwiczy, jeździ na rowerze.. ogólnie lubi aktywnie spędzać czas a w związku z tym, że z powodu pracy mało się widujemy (bo on zawsze do 14 a ja zazwyczaj na 14 ) to jak już jest okazja żeby ze sobą pobyć to idę z nim na rower, spacer dłuuugi, czy na siłownię no i tak w sumie bez większego wysiłku a raczej z przyjemnością kilogramy mi spadają no i jem inaczej, bo w miarę regularnie a mniej (choć słodyczom nie odpuszczam, o nie!)

No mogliby to dopracować, bo okropnie to jest irytujące

przysiądź jutro, wypiłuj i się pochwal co Ci tam wyszło sprowadzimy Cię znowu na dobrą ścieżkę
zawsze raźniej spędzać czas aktywnie razem z drugą osobą myślę, że wzajemnie działacie na siebie, jak motywatory, bo jak on idzie na rower to i Ty znajdujesz siły, i wybierasz się razem z nim

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Faajnieeee wyszło świetny pomysł

Uciapię Małżona i idę malować pazurki no chyba, że całkowicie mnie zaflukta i dupa będzie z tego

dziękuję

maluj i pokazuj stęskniłam się za Twoimi pazurkami

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
wybacz, ale chyba nie rozumiem zamysłu

a ja nie rozumiem co tutaj jest to nie rozumienia
na początku miałam zamysł samych kresek wyglądających, jak szwy, ale potem stwierdziłam, że się pokrwawię, ot pomysł

meeow jest offline Zgłoś do moderatora