2014-10-31, 19:04
|
|
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
No to znajdźcie mnie i nakopcie mi do tyłka, bo normalnie już sama siebie znieść nie mogę z tymi samopasami  jutro mam wolne to może choć chwilę poświęcę tym moim nieszczęsnym paznokciom
A co do motywacji, to sama jej nie mam  ale mój chłopak dużo ćwiczy, jeździ na rowerze.. ogólnie lubi aktywnie spędzać czas a w związku z tym, że z powodu pracy mało się widujemy (bo on zawsze do 14 a ja zazwyczaj na 14  ) to jak już jest okazja żeby ze sobą pobyć to idę z nim na rower, spacer dłuuugi, czy na siłownię no i tak w sumie bez większego wysiłku a raczej z przyjemnością kilogramy mi spadają  no i jem inaczej, bo w miarę regularnie a mniej (choć słodyczom nie odpuszczam, o nie!)
No mogliby to dopracować, bo okropnie to jest irytujące 
|
przysiądź jutro, wypiłuj i się pochwal co Ci tam wyszło sprowadzimy Cię znowu na dobrą ścieżkę 
zawsze raźniej spędzać czas aktywnie razem z drugą osobą myślę, że wzajemnie działacie na siebie, jak motywatory, bo jak on idzie na rower to i Ty znajdujesz siły, i wybierasz się razem z nim
Cytat:
Napisane przez agaszak
Faajnieeee wyszło   świetny pomysł
Uciapię Małżona i idę malować pazurki no chyba, że całkowicie mnie zaflukta i dupa będzie z tego 
|
dziękuję 
maluj i pokazuj stęskniłam się za Twoimi pazurkami 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
wybacz, ale chyba nie rozumiem zamysłu 
|
a ja nie rozumiem co tutaj jest to nie rozumienia 
na początku miałam zamysł samych kresek wyglądających, jak szwy, ale potem stwierdziłam, że się pokrwawię, ot pomysł
|
|