Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-01, 11:33   #1623
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Witam sie przed południem

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Viola jaka ladna dzidzia

MALINKA fajne zdjęcie

Boleczka kciuki byly! Jak poszlo?

Gosia to sa duze szanse, ze sie mylilam
Majka u Ciebie tak samo.

Soniuska ja juz nie patrze na te dziewczece, aczkolwiek moj tz powiedzial, ze to on bedzie mlodego ubieral nie ja...

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Oj ja tez jakos dawno temu przestalam uzywac. Oliwki w lato w ogole nie jedynie doraznie jak Majka i krem przy pielusi na pupe i krem na slonce lub zimno na buzke. Do kapieli oilatum opcjonalnie. Teraz Mai kupuje co sobie sama wybierze, a kieruje sie zapachem i rysunkiem na opakowaniu
No zobaczymy, ale myślę, że u mnie jednak facecik zostanie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dziekuje wszystkim za kciuki
Ogolnie rozmowa nie nalezala do najprzyjemniejszych ale koniec koncow stanelo na tym ze pomoze nam w przygotowaniach do slubu i cieszy sie z tego wszystkiego.
Jestem wymordowana, troche poplalalam, jutro kolejny dzien pelen wrazen wiec lece spac. Dziekuje jeszcze raz i dobranoc
A i zdjecie zaproszenia wstawie juz jutro
Wspaniale, że tata pomoże. Zobaczysz oswoi się z sytuacją i będzie dobrym teściem, a przede wszystkim dziadkiem

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
No ja wlasnie dalej uzawam i nie wiem do kiedy mam.
Ja nadal używam tych dla dzieci, bo mają mniej gó...na w składzie
Dla siebie do twarzy też tylko apteczne, bo moja twarz innych nie toleruje

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A co trzeba sobie dogadzać ;D To Twojego kurczaka dużo wychodzi, prawda? Chyba zrobię w poniedziałek, TŻet lubi kurę z warzywami a w takiej wersji nie jadł

Ale dziubek już robi hehe

To dobrze, że nie było tak źle jak się obawiałaś

Cześć ranne ptaszki! Ja nie śpię od 7 bo oczywiście TŻeta matka musiała go obudzić, bo o 8.30 trzeba jechać na wioskę do kościoła. Bo przecież musi 1,5 h wcześniej wstać. I oczywiście żale od samego rana, że tego nie ma, tamtego i jaka to ona biedna. I najlepsze - myślałam w zeszłym roku, że szalik zgubiłam czarny, dziś patrzę, a ona w nim na szyi biega.... Ale dobra, niech go weźmie i zje gadać mi się nawet z nią nie chciało...

Ja jem śniadanko ( kanapki oczywiście wielowarstwowe i oczywiście z majonezem ;P) i wbijam pod kocyk z książką, miałam spać, ale jakoś mi się odechciało

Nie pojadę na groby, pogoda brzydka, najbliżej mam prababcię 15 km ode mnie, ale jest taka mgła, a ze mnie kierowca dupa, no i zimno, może się nie obrazi babuchna

ejj, pisząc to normalnie poczułam coś w brzuchu... takie nie wiem co ale dosyć silne i nie jak wzdęcie, jakby coś się przekręcało... może to moje maleństwo?
Wow, teściowa dopasowała się do nastroju Halloween, bo jest jak z horroru

My już byliśmy na 2 cmentarzach, wczoraj też odwiedziliśmy dwa poza miastem i mamy z głowy. Dostaliśmy odblaski i możliwe, ze załapiemy sie do tvn, bo wtedy kamera krążyła naokoło

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2014-11-01 o 11:34
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora