2014-11-01, 11:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Cytat:
Napisane przez scrabble1
Mówiłam, że jest dużo innych opcji  Daktarin na bank jest bez recepty a przynajmniej był, bo jak o tym czytałam dziewczyny pisały, że normalnie dostały. Chyba kosztował koło 20 zł ale nie jestem pewna.
Czytałaś ulotkę Clotrimazolum? W sumie jak polecają na łojotokowe można spróbować ale wtedy aspirynę sobie daruj. Zobaczysz czy będzie poprawa.
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------
O właśnie o tym też czytałam, dziewczyny miały zapchane mieszki i krostki na skalpie. 
|
Tak, aspirynę sobie daruję na razie, a jutro, albo w poniedziałek kupię sobie tą maść polecaną przez Łojotokową Głowę i Kascysko No i zacznę używać codziennie szamponu z Pharmaceris na łojotok, a jak mi się skończy to kupię Zdrojowy No i zobaczymy co będzie 
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Cytat:
Napisane przez stokrotenka18
ja to nawet jak swędzi to już nie drapię.. bo drapię się ciągle jakbym wszy miała czy inne paskudztwo
potrzebny 
|
Zamawiaj na DOZie szampon Zdrojowy i tą maść Clotrimazolin
|
|
|