Czy chcielibyście mieć chłopaka introwertyka?
Mam 23 lata i nigdy nie byłem w żadnym związku. Czuję, że powoli trzeba zmienić ten stan, bo życie w pojedynkę jest smutne i nudne. Wydaje mi się, że to ma związek z moim typem osobowości, jestem introwertykiem. Jestem dość małomówny, ale o niektórych rzeczach mógłbym gadać godzinami, a interesuję się programowaniem, modelarstwem(samoloty rc fpv), ale czy jakaś dziewczyna by chciała tego słuchać? Mam jeszcze jedną wadę, nie potrafię w ogóle tańczyć, pewnie dlatego, że jak byłem młody to miałem złamaną nogę, i jakoś po tym złamaniu chodzę dość sztywno. Pewnie sobie myślicie, że jestem jakimś odludkiem co nie wychodzi z domu nie ma znajomych, nie dba o siebie, nie myje się itp. Nie taki nie jestem, po prostu dobrze czuję się w samotności, lub w towarzystwie osób którzy mają podobne zainteresowania, a jest ich mało, bo np. na studiach na 50 osób tylko z pięcioma się dobrze koleguję, tak samo w pracy jest 30 osób a tylko z pięcioma lubię pracować. Lubię czasami wyjść z domu na piwo, na dyskotekę ale też nie za często, powiedzmy raz na miesiąc. Nie lubię przebywać z osobami które dużo gadają, najczęściej o niczym, nie lubię takich jałowych rozmów, zaś o konkretach lubię porozmawiać. Wiele osób się mnie pyta dlaczego jestem taki zamyślony, ja po prostu lubię myśleć o różnych sprawach. Lubię mieć wszystko zaplanowane. Jakbyście ocenili takiego chłopaka jak ja? trudno mi będzie sobie kogoś znaleźć?
Najbardziej się obawiam tego że jakaś dziewczyna mi się spodoba, a ja nie będę wiedział o czym na początku rozmawiać, a takie sytuacje się zdarzały, nawet dwa dni temu, zobaczyłem taką piękną dziewczynę co się uśmiechała(chyba do mnie) a ja nie wiedziałem co robić.
PS. Wolelibyście bardziej intro czy ekstrawertyka?
Edytowane przez if_devon
Czas edycji: 2014-11-01 o 16:49
Powód: Dodanie tekstu
|