2014-11-01, 17:21
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted
Mozesz mi podpowiedziec jak to znalezc?
Czy to chodzi o to zeby sxiagnac aplikacje payu i z niej zaplacic? 
Sorki to moj pierwszy raz:p
|
Wchodzisz w aplikację mobilną w tel. Aktualizujesz wersję do najnowszej czyli 3.5.4 poprzez sklep Play. Następnie kupujesz jakąś rzecz za dowolną kwotę. Przechodzisz do płatności - czyli klikasz zapłać. Pojawia się informacja że aby móc wykorzystać kupon w wysokości 25 zł, przeznaczony na obniżenie kosztów dostawy, musisz zapłacić kartą. Masz trzy opcje do wyboru . Wybierasz środkową czyli - płatność w aplikacji. Dodajesz swoją kartę Visa (podajesz jej numer, datę ważności oraz numer CVV / CVC ) klikasz "użyj tej karty" i gotowe
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA
Ja też mam problem z płatnością 
Zapłaciłam kartą Visa, aby odjęło mi koszty wysyłki i z konta ściągnęło mi już odpowiednią kwotę, ale nie przyszło mi żadne potwierdzenie, że sprzedający otrzymał wpłatę, a na allegro od wczoraj od 15 mam status "płatność rozpoczęta"
I też nie dostałam żadnego kuponu oprócz tego na 20 zł, a kupuję dużo 
|
Niby rozdają te kupony, a co chwile jest jakiś problem z płatnościami i też nie dostałam żadnego innego kuponu poza tym 20 zł, a sporo zamawiałam..
Cytat:
Napisane przez Weridiana1986
... myślę, że przy licytacji nie będzie odejmowało kosztów, choć nie rozumiem jaka to różnica, bo wg mnie żadna..
|
Próbowałam po raz setny i udało się! Odejmuje koszty wysyłki co nie zmienia faktu, że strasznie to irytujące, że non stop mają jakieś awarie.. ale mi stracha narobili bo licytuję 4 rzeczy i jakbym miała zapłacić dodatkowo ponad 4 dychy za wysyłkę, to naprawdę bym się wkurzyła. Nawet bym wtedy nie licytowała.. ale dobrze, że już jest dobrze 
Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-01 o 17:27
|
|
|