2014-11-01, 17:49
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy chcielibyście mieć chłopaka introwertyka?
Cytat:
Napisane przez Grin
był taki temat na wizażu kiedyś o tym jak dziewczyna przyprowadziła chłopaka do domu i jej matka narzekała, że on jest niemowa, dziwny, odludek, etc, etc, bo nie bardzo się palił do rozmowy.
jak go niektóre wizażanki wzięły w obronę i zaczęły tłumaczyć jego zachowanie, to tak mi obrzydziły tę stronę introwertyzmu, że nigdy w życiu bym się z żadnym introwertykiem spotykać nie chciała 
|
Tę stronę?
To, że ktoś milczał nie musi mieć dużo wspólnego z introwertyzmem. Może mieć z małymi kompetencjami społecznymi, nieśmiałością itd.
Mi w testach wychodzi ostry introwertyzm i jak nie czuję potrzeby to nie mówię, ale kiedy trzeba odwalić jakiś 'small talk' to się zmuszam i gadam o dupie maryni. Więc tego...
Odpowiadając na pytanie autora.
Tak, na bogów, tak! Cichy facet z zainteresowaniami bez parcia na łażenie buk wie gdzie, potrafiący siedzieć cicho. Żeby jeszcze potrafił podejmować decyzje i był dobry w łóżku i ta daa mamy prawie ideał. Dodajmy wygląd wikinga i ideał osiągnięty.
Uwierz mi, jest wiele dziewczyn, które szukają "zdecydowanie-nie-ekstrawertyków-uchroń-mnie-panie".
|
|
|