Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię listopad XS-L, 36/37: H&M, Stradivarius, Pull&Bear, Triumph, Adidas, Vans
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-01, 19:41   #1
camilleanne
Rozeznanie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.

listopad XS-L, 36/37: H&M, Stradivarius, Pull&Bear, Triumph, Adidas, Vans

W listopadzie pozbywam się sporej ilości ubrań, biżuterii i innych przedmiotów, może komuś się spodobają. Poniżej kilka ważnych spraw:
- na czarno to co jest, to czego nie ma – usuwam, żeby było bardziej przejrzyście
- chętnie wymienię się osobiście w Krakowie w ustalonych godzinach i miejscu – preferuję południowy Kraków, bo tutaj mieszkam
- najczęściej używam kopert z recyklingu – gdybym miała za każdym razem kupować nowe, szybko bym zbankrutowała
- zastrzegam sobie prawo wybrania oferty jak najlepszej dla mnie, chyba że jasno określę, że coś dla Was rezerwuję – wtedy nie zmieniam decyzji
- niektóre rzeczy wystawione są na innych portalach, mogą szybko zniknąć, pierwszeństwo mają dla mnie transakcje na Allegro
- jeżeli nie znajdę nic u Ciebie w wątku to raczej na pewno zapytam, czy masz coś z mojej wish, cenię osoby, które od razu zerkają na tę listę i piszą, czy coś posiadają.

Niedawno się przeprowadziłam i wszystkie rzeczy z wątku mam w domu na przedmieściach Krakowa – dlatego też nie jestem w stanie wysłać rzeczy od razu, jestem tam mniej więcej raz w tygodniu i z taką częstotliwością mogę wysyłać przesyłki.

Proszę mieć na uwadze również to, że studiuję i pracuję, więc nie spędzam dużo czasu na Wizażu – zdarza się, że nie ma mnie nawet kilka dni.

UBRANIA

Edytowane przez camilleanne
Czas edycji: 2014-11-01 o 20:01
camilleanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując