|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Nie starczyło
No właśnie i hipp i babydream chyba pachną. A składy mają spoko także chyba na te kosmetyki się skuszę
 jaka kochana, za rok ja bym jej złożyła takie.
Nasz pokój gotowy. Jest super, jestem zadowolona! u dzidzi jutro skończymy bo zabrakło farby jasnej. Potem tylko sprzątanie kompleksowe i bedzie pięknie!
Czekamy na pizze, bo nie było głowy do gotowania dzisiaj. A potem idziemy do teściowej. Jeszcze poprosiła mnie zebym ciacho zrobiła a ja nie mam kompletnie czasu... ale w obliczu pogrzebu nie umiem odmówić. Powiedziałam ze zrobie ale u nich bo u mnie chlew w kuchni i nie da rady...
Ciesze się ze taka cisza na wątku to spokojnie nadrobiłam mimo chwilki czasu  jak juz ogarnę remonty i sprzątanie to możecie pisać 
|
Ja też Hippa chyba wybiorę. Super, to już zaraz koniec remontu 
Cytat:
Napisane przez Majka232
Przykro mi z powodu problemów 
Super, że dzidzia ładnie rośnie
My byliśmy na spacerze wieczornym i odwiedziliśmy cmentarz. U nas chłodno, ale, że spacer był dosyć energiczny, więc nie zmarzliśmy 
Męczy mnie zgaga. Mimo ostatniego braku apetytu jakimś cudem mam na plus prawie 5 kg  i nie wiem czy to dzidzia tak podbiła kg czy to chwilowe, bo byłam w szoku stając rano na wadze 
|
Dziękuję Ja też apetytu brak od początku 2 trymestru a tu +7,5 kg... A przez ostatnie 3 tyg +2kg...
Cytat:
Napisane przez _Madison_
Super, że z Domisiem wszystko ok 
Bardzo współczuję problemów 
Trzymam kciuki za znalezienie przez tzta pracy &&&!
Super, że wasz pokoik wykończony  już finisz przed wami
A my przed chwilą wrócilismy z wyprawy. Jestem totalnie wypompowana. Mała Madzia to świetna dziewuszka, rośnie jak na drożdzach, a Kacperek jest przesłodki  kupiłam mu w tesco komplecik, ale niestety rozmiarowo za mały mały ma 8.5msc, a już ciuszki na 80-86cm nosi, a ja 74 wzięłam 
Tak więc przywieźliśmy go spowrotem i będzie dla Mateuszka.
Dzieciakom się podobało, groby odwiedzone. Jedynie co to Marcello z wyjazdu z temperaturą wrócił:-(
I teraz właśnie idę do łobuza. Miłego wieczoru wszystkim wam życzę :-*
|
Dziękuję Fajnie, że Wam się wyprawa udała Zdrówka dla Marcelka 
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Majka ja na plusie 2kg, ale tez bylam w szoku, bo dlugo waga stala, a tu pyk i skoczyla.
Mnie dzis caly czas boli lewa strona brzucha, ale tam mlody sie kitłasi strasznie, wiec mysle, ze przez niego, nawet tz wyczul go pod reka, łobuz juz od poczecia
W ogole jestem taka podekscytowana, ze bedzie synek i mam nadzieje, ze sie nie zmieni juz, bo znowu bede lamentowac
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------
Madison zdrowka dla Marcelka!
|
Dobrze, że już cieszysz się na synka 
Cytat:
Napisane przez soniuska
Kochane..rozpisalam sie i m isie tel wylaczyl
No wiec objadlam sie u tesciiw..byl rosol i drugie danie-dwa rodzaje mieska,dwie surowki..no zyc nie umierac 
DO tego deser banannowo cxekoladowy i potem ciasto. Pogralismy w scrabble,zjadlam dokladke obiadu i wlasnie do domu wrocilisny a ja zniw bym cos zjadla 
Takze posiedzielismy mega milo 5h
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------
MAtko dziewczyny dostalam wczoraj przelee z zusu!!!!
|
Mi tak często na lapku się dzieje, że mi się kasuje wszystko... Dobrze, że obiadek smakował i miło spędziliście czas
Cytat:
Napisane przez niezawsze
moj nie jest niesmialy, juz prawie jak dynia
hehe oj tam i tak malo lamentuje Czasami kazdy musi
Sonia super dzien spedziliscie, lubie grac w gry rozne
Ja dzis na obiad zupa czosnkowa  oraz makaron wstazk carbonara zrobilam
|
Mniam mniam ( chociaż nie wiem jak smakuje zupka czosnkowa, ale chyba dobrze, bo inaczej by takiej nie było )
Cytat:
Napisane przez Koperco
Współczuję kłopotów i mam nadzieję że odnajdziecie jasną stronę mocy. Ja powoli odnajduję swoją. Kciuki żeby mąż pracę szybko znalazł!!
Babie nie dogodzisz:P
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------
zdrowia dla Marcela, mój też gorączka:/
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez soniuska
Co do pracy to moj M w sierpniu zostal bez pracy i szukal do 22wrzesnia bo wtedy udalo mu sie pojsc do pracy i od wtedy ma umowe..za 600-700zl mniej co prawda:/ bo zarabial 1900-2000 a teraz 1300..
Ale tez bylo slabo,bo ja mam tylko 1300zl i musielismy dwa miechy za to zyc:/
Slabo bylo,dobrzr ze oszczednosci byly to z nich bylismy zmuszeni tez skorzystac
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
I kciuki zeby dzieciaczki Wam zdrowialy laseczki  .ja lrce sie kapac i bede szamac zielone jablko
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
Niezawsze ciesze sie ze sie cieszysz z chlopca 
A co do Blackberry to mam nadzieje ze szybko ciacho sklecisz i bedxiesz mogla odpoczac
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------
Aaa i co do wagi to spoko ja tez 5,2 na plusie ;P
|
Smacznego ja bym chciała żeby zarabiał nawet i te 1300 byle by zarabiał bo z mojego 1300 nam się nic nie uda... Bo gdzie tu zapłacić wszystkie opłaty, ratę kredytu i jeszcze wyżyć...
|