Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MODELKI łączmy się !!!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-29, 09:42   #8
Crystalll
Raczkowanie

Dot.: MODELKI łączmy się !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Ja byłam w modelingu ale zrezygnowałam, matura okazała się ważniejsza.. w sumie nie żałuję chyba ten wątek za długo nie pożyje, od tego są inne fora np. modeling.pl
Nie wiem dlaczego wg. Ciebie modelki są nielubiane? Ja lubiana byłam i jestem, znam miłe i sympatyczne dziewczyny-modelki, niestety to nie ich wina, że dziewczyny często im zazdroszczą i patrzą na nie stereotypowo jak na wyniosłe piękności, czekają tylko aż jakaś schudnie i już myślą, że to anoreksja, a jak jakaś przytyje to już się śmieją że zbrzydła... ludzie źle postrzegają modelki myśląc że muszą być chodzącymi ideałami a to przecież normalne dziewczyny a modeling to praca.
Tak... często dziewczyny mysla ze to latwa praca ktora wymaga tylko usmiechania sie do fotografa i przejscia sie 3e razy po wybiegu.A w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. To ciezka praca w ktorej słabe charakterki nie wytrzymaja psychicznie. W pracy nie mozna pokazywac swoich humorow, plakac i zloscic sie. Ten zawod wiele wymaga choc z pozorow wcale na to nie wyglada.
Crystalll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując