Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-02, 00:39   #2456
szarlotka_88
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXII

Dziewczyny! Od ponad miesiąca to Wy mnie pocieszałyście i bardzo Wam za to dziękuje. Zapewne jeszcze nie raz będę Was o to prosiła i tu płakała. Ale w dniu dzisiejszym postanowiłam, ze będę silna! i ktoś taki jak mój były mnie nie złamie ! To moje życie to Ja jestem w nim najważniejsza i każda z Was w swoim też musi być. Musicie siebie postawić na pierwszym miejscu! Same wiecie że nasi ex wyrządzili nam tak wiele krzywd i powiedzieli zbyt dużo gorzkich słów, unieśmy się dumą i nie odbierajmy ich telefonów, nie odpisujmy na smsy i nie reagujmy na bezsensowne zaczepki. Znajmy swoją wartość i ceńmy się wysoko!
Niech wiedzą co stracili.. wcześniej czy później każdy z nich zda sobie z tego sprawę a większość z nich będzie prosiła o powrót.

Kurde.. ! Mam nadzieję, że mój bojowy nastrój potrwa długo.. nastroju trwaj wiecznie!
A powiem Wam dziewczyny czym on jest spowodowany, a mianowicie tym, że dziś potwierdziło się to o czym pisałam wcześniej były mnie zdradzał w czasie trwania związku (znaczy pod koniec związku) i nadal jest z nią! A hipokryta jeszcze kilka dni temu pisał, że mnie kocha.. nie ma to jak poczucie humoru..
Nienawidzę go, brzydzę się nim, mam nadzieję ze emocje i uczucia które jeszcze we mnie są bardzo szybko opadną a tym co zrobił znacznie to przyśpieszył..

Ktoś kiedyś powiedział mi bardzo fajnie zdanie:
''Uważam, że największą sztuką jest być na tyle silną żeby ułożyć sobie życie w samotności, być szczęśliwą. Mężczyzna to tylko dodatek''
I tego Wam życzę dziewczyny.. fajnie byłoby tylko jakby ten 'dodatek' był mega przystojny
szarlotka_88 jest offline Zgłoś do moderatora