Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-02, 11:47   #1755
lekkaatletka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Witam was niedzielnie Wczoraj w ogóle nie zajrzałam no nie miałam czasu jak ok 11 wyszłam do mamy to poszliśmy po tatę na dworzec potem od razu na cmentarz a tam wiadomo, trochę sie czasu spędzi no i zajadałam sie frytkami i goframi z bitą śmietaną a potem do domku, obiadek, chwila drzemki i się zaczęło ! mama wymyśliła zrywanie tapet bo kupiła farbę a jak tata przyjechał to czemu nie skorzystać... i do 19 zrywaliśmy tapety oczywiście ja co chwilę opr od mamy " nie podnoś rąk, nie rób tyle, odpocznij" no kurcze ja kaleka jestem No i jak wróciłam do domku to padłam a dziś na malowanie... jak mi dadzą do pomaluję ale wątpie :P i włosy będę malować zobaczymy czy coś wyjdzie i będę mogła pokazać sie ludziom
aaaaaa. dziś w nocy po herbatce miętowej na moje wzdęcia ... pięknie dobra a teraz was nadrabiam

Można espumisan w ciąży ? Dziś w nocy miałam takie wzdęcia, że okno otwarte cały czas a brzuch dwa razy większy ;/ o bólu nie wspomnę ;/

ojaaaa..... bez komentarza

gratulacje dla maluszka a co do reszty... kurczę mam nadzieję, że się szybko ułoży wszystko....

nie wiem czemu ale ja mam przeczucie, że urodzę w 36 tygodniu

Wydaje mi się, ze tak, ja zawsze zawinięciem do dołu robię, a w czasie pieczenia jakoś samo mi się skleja
Idę piec rogaliki bo już ciasto mi wyrosło

ej co do tego zusu... jak zaczęłam pracę w październiku i na umowie mam 2200 czyli do ręki ok 1600 to zus mi nie wypłaci 100 % bo skad on ma mi wyliczyć jak nie pracowałam cały rok ;/
Espumisan można w ciąży.

Jeśli się pracuje krócej niż rok to liczà z tylu pełnych miesiecy kalendarzowych ile się pracowało.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora