Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puchatki!!! off-top puchatkowy o rozterkach sercowych!!! Zapisywać tu!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-29, 11:20   #13
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Puchatki!!! off-top puchatkowy o rozterkach sercowych!!! Zapisywać tu!!!

Singlem jestesmy ze swiadomego wyboru lub wynikajacego ze splotu roznych okolicznosci,kwestia wagi moze miec znaczenie kiedy nie potrafimy sie przelamac w pewnych kwestiach ale tak naprawde to problem,ktory dotyczy Nas bez wzgledu na wiek,plec,wyglad itp.

Ze swojej strony powiem tak,moje zycie jest zdominowane przez mezczyzn-odkad pamietam bylam kokietka,flirciara potrafilam swoim urokiem dzialac na facetow od dziecka,podobno mam to we krwi Zawsze mialam pelno kolegow/kumpli/dobrych przyjaciol w wersji meskiej niz damskiej co w rezultacie oznacza,ze mam bardzo waskie grono sprawdzonych bliskich kolezanek.
I teraz cos Wam napisze,kazdy facet bedzie Was traktowal jako kumpla jezeli mu na to pozwolicie i nie okreslicie wzajemnych relacji.Wiem,co pisze poniewaz cala szkole srednia przezylam z banda facetow-bylam w typowo meskiej szkole i jedna w klasie;dziewczyny w calej szkole mozna bylo policzyc na palcach dwoch rak.To byla dla mnie szkola zycia i przetrwania w meskim swiecie,ktory ukazal swoje oblicze
Wazne jest by w kontaktach z mezczyznami nie zakrywac swojej kobiecej natury.
Druga sprawa-wierze w przyjazn damsko-meska ale warto pamietac,ze duzo tez od Nas zalezy jaki kierunek obierze taka przyjazn.

Moje psiapsioly twierdza,ze uwodzenie mam we krwi i pewnie maja racje ale nauczylam sie z tego owocnie korzystac,choc nie powiem poniewaz po drodze tez polamalam kilka skrzydel i zaliczylam bolesne upadki.
Nauczylam sie tez nie zarzekac i nie mowic nigdy poniewaz zycie jest pelne niespodzianek i tylko od Nas zalezy jak bedziemy z czerpac z tego