2014-11-02, 14:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez maciejka1987
|
Moja kolezanka ta od ciuszkow dala mi takie gratis
jestem ciekawa, ale moze wlasnie jak bedzie nawal, cycki cieple i w ogole to sie to przyda,....dala to wzielam, kupowac bym bez potrzeby nie kupowala chyba...
Cytat:
Napisane przez emdzik
/
Wstałam, ledwo mówie, ból gardła przeokropny :/ Kichnęłam już też i nos zapchany... no cudownie :/
Aga dzięki, czytałam o tym prenalanie, jest bez cukru, chyba kupie, chociaz nie wiem czy najpierw nie napisac smsa do gina ze zaczyna mnie cos brac i co moge kupic
|
Mi na bol gardla, co wtedy chora w 2 miesiacu bylam
dosc pomogl imbir
do herbaty i w plastry kroilam i ssalam
dziala antybakteryjnie
a ja mialam akcje spontan 
tata wpadl ok 11 , bo mama przyslala go gdy sie dowiedziala,ze jestem dzis sama z obiadem dla mnie, golabki itd
ja w pizamie, syf w chacie, no dobra
a tata mowi,ze szkoda,ze nie jestem ubrana, to bym pojechala z nimi na groby, a potem by weszli do mnie na kawke
to ja dawaj w 15 minut
umylam sie, ubralam,podmalowalam , starlam kurze, sprzatnelam kuchnie i umylam podloge

i dopiero wyszli ode mnie pojechalismy na groby na dwa cmentarze, potem do galerii do rossmana wjechalismy i do Sowy po ciastka czekoladowe 
zmierzylam sobie tez dzis cukier po sniadaniu obfitym (pasztecik, ekler, bulka z szynka i pol sloika salatki jarzynowej) i po 1godz z malym ogonkiem mialam 100 
wiec sie chyba nie boje cukrzycy, chyba nie mam
mialam dzis lezec w pizamie, nic nie robic , odpoczywac bo wczoraj za duzo lazilam i wszystko bolalalo
ale taka piekna pogoda, ze ah 
takze teraz sie zapakowalam do wyrka
pozniej cos zjem,bo na razie jestem po ciastkach :P
wstawilam pranie i tak dzien mi zleci
|
|
|