Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tżtówki 2014
Wątek: Tżtówki 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-02, 16:57   #3906
Flower23
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Pytam tak z ciekawości, ponieważ mój TŻ zna całą moją rodzine (akurat miałam wyjątkowo weselny rok), natomiast ja nie znam od niego nikogo, ale w sumie też nie za bardzo było kiedy poznać. Rodzice mieszkają dość daleko, co prawda dziadkowie są na miejscu, ale jakoś do tej pory ich nie znam. Oczywiście życzliwi ludzie zaczęli mi już mówić, że coś jest nie tak skoro do tej pory nikomu mnie nie przedstawił, a ja szczerze mówiąc w ogóle na to nie zwracałam uwagi.

Ale zaprosiła nas do siebie jego kuzynka, więc musimy teraz tylko znaleźć jakiś wolny termin który wszystkim będzie pasował. Z racji tego że ma ona małą córeczkę (10 miesięcy) to chyba pasowałoby żebym coś dla małej przyniosła, prawda? Ktoś doradzi co takiemu dziecku się kupuje? Jakiegoś pluszaka czy coś innego?
Mój część mojej też poznał, ale wyszło w sumie spontanicznie. Akurat wpadł na kawę, a była ciotka, wujek, siostra, szwagier. On ma dość trudny kontakt ze swoją rodziną, mnie w sumie nieszczególnie zależy, żeby jakoś szybko poznać.

Myślę, że przyjdzie jeszcze czas na poznanie jego rodziny

Gryzak albo coś, co da się pogryźć obślinić itp

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora