Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tesori d'Oriente
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-29, 12:48   #162
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: Tesori d'Oriente

Cytat:
Napisane przez _Bjeata_ Pokaż wiadomość
Pomadko, wetnę się
http://www.allegro.pl/item219736607_...io_bianco.html

Ostatnio kupowałam u tej laski, jeśli interesuje Cię zakup na allegro oczywiście. Można napisać @ z zapytaniem o inny zapach Tesori.
Dzięki Beatko.
Widziałam jej aukcje, ale ma już same przebrane rzeczy z Tresori...

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
Pomadko ja je wypatrzyłam w Plazie w ...delikatesach Stokrotka.
To taki sklep który prowadzi wiele rzeczy zagranicznych, na pewno słyszałaś o nim, lub też masz gdzieś w pobliżu.
Buszowałam tam wczoraj, oczywiście w dziale kosmetycznym i tak oto była wyeksponowana cała półeczka z tymi kosmetykami: zele, balsamy,swiece zapachowe, dezodoranty i perfumy właśnie
Ja nawet nie wiedziałam co to jest, a jak przeczytałam że to perfum to pomyślałam sobie że za taką cenę [ok 27 zł za 100 ml] grzech nie brać

O tak teraz patrzę na aukcję a. podaną przez Bjeatę, niezłe przebicie cenowe, jak jeszcze doliczyć koszty przesyłki....drogawo.
Sathi to niezłą okazję znalazłaś, bo na Allegro dość drogo sprzedają te perfumy w porównaniu z tym ile naprawdę są warte [ponoć we Włoszech stoją w każdym hipermarkecie bez zainteresowania za kilka €].
No a do Plazy mam spory kawałek i raczej się tam nie wybieram w najbliższym czasie, więc pozostaje mi polować na okazje.

Sathi zdasz relacje z tego jak pachnie tesori aegyptus....

Dzięki dziewczyny.