Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-11-02, 22:57   #2011
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Witam się po wojażach.

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
pojechalałm..na dzień dobry nie umiałam wejsc do szpitala gdyż ponieważ drzwi nie otwierały sie buheuheuehueh , w koncu wslizgnełam się na krzywego gdy jakis stary dziad niemiec właził i wtedy mnie oślniło ze dotkął coś zanim wszedł - taki czarny przycisk jakis na scianie weszlam i szukalam izby przyjęć ale czegos takiego brak...wyciągnełam słowinik i nigdzie nie moglamznaleźć napisu jaki powienien widniec...poszlam na kolejne pietro .. nadal brak..kurde jestem wsciekła i zła ale w koncu stwoerdzilam ze trzeba zaczepić araba.. arab to arab zawsze pomoże a ich tam pełno,no wiec napatczyła się pani w chuście ( muslim) zaprowadziła mnie z uśmiechem do "meldunkowego biura'' ( takiego słowa w słowniku nie uświadczyłam) i zostawiła a tam kolejna pani tylko do mnie po niemiecku..jedyne co zrozumialam to to ze mam sobie wyjsc i czekać. Złość sie potengowała bo była 11.55 a ja miałam na 12 wizyte juz u lekarza. W koncu zawołała mnie i w kołko mowiła "3" wymyslilam sobie ze pewnie mam isc na 3 pietro ( nie wiem skad to skojarzenie) i pojechałm na 3 pietro a tam 100 oddziałów w koncu znowu zaczepilam arabkę jakąs lekarkę i ona mnie zaprowadziłą już na własciwy oddział " Kreißsaal " , tam zostawiła mnie pod opieką niemieckich poloznych które niestety angielskim nie władały ale na migi sie dogadałysmy w koncu ze mam pokazać karte ciązy przyszła polska lekarka i sie udałoooooooo z kimś dogadac mam się zjawić 24 listopada o 9.00 rano i zostane do 4-5 dni po cc..oj zmeczyłam sie dziś

Eeee tam, wiedziałam, że dasz sobie radę. Grzeczna dziewczynka.

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, że kupiłam dziś w Lidlu welurową pościel i polarowe prześcieradło noce będą jeszcze bardziej gorące

Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka

Też mam polarową pościel i prześcieradło i jest mega fajnie, bo od razu jest ciepło.

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej
Witam się już w domku wyszłam wczoraj po południu ale jak wróciłam to się zaraz położyłam bo mnie te dziurska po laparo bolą nadal.
A teraz wstałam tylko żeby Wam napisać że wyszłam. Postaram się później nadrobić , dzięki za pamięć kciuki i troskę.
Dostałam zwolnienie na cały miesiąc więc będę się byczyć i powoli dochodzić do siebie

Kiedy kibicować???

Spadam, bo komp mi zdycha.

Do jutra - dobranoc.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora